Yasak Elma'da Hasan Ali'nin partisine silahlı baskın

Yasak Elma dizisinde son bölümde intikam ve ayrılık acısı yeniden yaşanıyor. Hasan Ali'nin partisini silahıyla basan Cansu hain planını deveye sokarken şok gelişmeler diziye damga vuruyor.

Yasak Elma’da kartlar yeniden dağıtılıyor. Her geçen bölümde intikam ve ayrılığın yaşandığı Yasak Elma dizisi 108. bölümle ekranlarda bir kez daha fırtınalar yaratmaya hazırlanıyor. Yasak Elma dizisinin hayranları da bir taraftan Yasak Elma’nın 5. sezonda devam edip etmeyeceğini merakla bekliyor.

Yasak Elma dizisinde Cansu’nun çileden çıkarak düzenlenen partiyi silahla basması son bölüme damgasını vuruyor. 4. sezonda yapıma dahil olan ve Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya son bölümde Yasak Elma’ya veda etmeye hazırlanıyor.

Yasak Elma'da Hasan Ali'nin partisine silahlı baskın

108. bölümde Cansu’nun intikam planları geri teperken Yıldız, Çağatay’ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir daha oyun oynuyor ancak bu sefer şansı yaver gidiyor. Ender de Kaya’yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüphelenmeye devam ediyor.

Bütün kapılarda tek tek Cansu’nun yüzüne kapanınca büyük intikam planı devreye alınıyor. Ve Cansu yaşananlara sinirlenerek Hasan Ali’nin verdiği daveti silahla basıyor.

Yasak Elma'da Hasan Ali'nin partisine silahlı baskın - Resim : 2

Yasak Elma’dan bu bölümde ayrılacak olan Nilperi Şahinkaya’nın transfer olacağı dizide netlik kazandı. Geçtiğimiz günler içerisinde Cem Yılmaz ile bir araya gelen güzel oyuncu Netflix için çekilecek olan Erşan Kuneri isimli dizisi rol alacak.

Bu dizide Cem Yılmaz ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Merve Dizdar da yer alacak. Cem Yılmaz son yaptığı açıklamasında Erşan Kuneri dizisinin 15 Haziran’da başlayacağını ifade etmişti.

 

Yasak Elma'da Hasan Ali'nin partisine silahlı baskın ile ilgili etiketler Yasak Elma Nilperi Şahinkaya cansu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.