Yasak Elma'da Ender şoku! Şevval Sam vedaya hazırlanıyor

Yasak Elma dizisi Ender’i Şevval Sam hakkında şok bir itiraf izleyenleri oldukça şaşırttı. Sezon finali yaparak ekranlara veda edecek olan Yasak Elma dizisinin 5. sezonunda Ender’in olmayabileceği iddiası ortalığın karışmasına neden oldu.

FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden Yasak Elma adım adım sezon finaline doğru giderken 5. yeni sezon için de şimdiden heyecan bir bekleyiş hakim oldu. Son olarak Cansu ve Şahika karakterlerinin de diziden ayrılmasından sonra reytinglerde düşüş yaşaması beklenen Yasak Elma’nın 5. sezonunda oyuncu kadrosunda büyük bir değişime gitmesi beklenmekte.

Yasak Elma sezon finalinde Hasan Ali’yi bitirmek için bir araya gelen Ender, Zehra, Kaya, Yıldız’ın hep birlikte plan kurması dikkatlerden kaçmıyor. Hasan Ali herkesi aynı evde toplarken sürpriz planını da devreye alıyor ve oldukça şaşırtıcı bir hamle gerçekleştiriyor. Şahika’nın diziden ayrılmasından sonra Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay’ın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi olarak Ece Dizdar kadroya dahil oluyor.

Yasak Elma'da Ender şoku! Şevval Sam vedaya hazırlanıyor

YASAK ELMA ENDER’İ HAKKINDA ŞOK İDDİA

Yasak Elma 5. yeni sezonu için Ender hakkında ortaya atılan şok bir iddia hayranlarda soğuk dul etkisi yarattı. Fragmanda Ender’in evin içinde kaybolması ve Kaya’nın endişeli gözlerle onu araması şimdiden ona ne olduğunun merakını da cezp etmiş oldu.

Son gelen kulis iddialarında kısa bir süre öncesinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam’ın Yasak Elma’dan ayrılabileceği ifade edilmişti. Bundan önce 85. bölümde de Talat Bulut’un oynadığı Halit karakterinin gidişini de kimse beklemezken Şevval Sam konusunda neler olacağı da şimdiden bilinmemekte.

Yasak Elma'da Ender şoku! Şevval Sam vedaya hazırlanıyor - Resim : 2

ŞEVVAL SAM’DAN AYRILIK İDDİALARINA YANIT

Şevval Sam daha önceden yaptığı açıklamasında Nesrin Cavadzade’nin gidişi sonrasında kendisine sorulan soruya cevap olarak, “Bu iş bir projedir. Herkes bir şekilde buna hizmet eder. Ve kimsenin yeri garanti değildir.” ifadelerini kullanarak ayrılacağı yönündeki iddialara verdiği cevapla kafaların karışmasına neden olmuştu.

Yasak Elma'da Ender şoku! Şevval Sam vedaya hazırlanıyor - Resim : 3

Şevval Sam, “Şu anda yaşanan son olaylardan sonra benim bile yerim değişebilir. Burada esas olan projedir. Yasak Elma sadece bir konsepttir. Bunun adına senaristler ve yapımcılar son kararı verir. Bende bu noktada istenildiğinde hizmetime devam eder, istenmediğimde ise gidebilirim. Zaman içerisinde kimse ne olacağını bilemez.” ifadelerine yer vermişti.

Yasak Elma'da Ender şoku! Şevval Sam vedaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Yasak Elma Şevval Sam ender
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.