Yasak Elma'da Eda Ece şoku! Yasak Elma Yıldız neden yok?

Yasak Elma dizisinde Eda Ece şoku yaşanıyor. 100. bölümü bu akşam yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterinin koronavirüse yakalandığı belirtilmişti. Peki, Yasak Elma Yıldız neden yok?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde yaşanan koronavirüs şoku oyunculardan Eda Ece’yi oldukça etkiledi. Pazartesi akşamlarının fenomen dizilerinden olan Yasak Elma’da Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’nin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında hastalığı ağır bir şekilde geçirdiği ve evinde tedavi altına alındığı kaydedildi.

Eda Ece Yasak Elma’dan Ayrılıyor Mu?

Son gelen haberler doğrultusunda oyuncu Eda Ece’nin koronavirüse yakalanması sonrasında Yasak Elma dizisinde senaryo değişikliğine gidildiği kaydedildi. Stoksuz çekilen dizinin Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünün bir kısmında Eda Ece’nin olmayacağı belirtildi.

Yasak Elma'da Eda Ece şoku! Yasak Elma Yıldız neden yok?

Eda Ece'nin yanı sıra set çalışanlarından 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığı ifade edildi.

Eda Ece Sağlık Durumu Nasıl, Ne Zaman Geri Dönecek?

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’nin sağlık durumunun şu an için iyi olduğu ve 101. bölümden itibaren diziye geri dönebileceği aktarıldı.

 

Yasak Elma'da Eda Ece şoku! Yasak Elma Yıldız neden yok? ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.