Yasak Elma'da Cansu dehşeti! Yıldız ve Şahika ölümle burun buruna

Yasak Elma dizisinde Cansu elinde silahıyla dehşet saçıyor. Yasak Elma dizisinin 108. bölüm fragmanında Cansu’nun elindeki silahlıyla Yıldız ve Şahika'dan kim ölecek sorusu gündeme geliyor.

Pazartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 108. bölüm fragmanında yaşanan ilginç anlar gözlerden kaçmadı. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde bir kişinin öleceği ve bir kişinin de yaralanacağı daha önceden dile getirilmiş ve bu hususla ilgiyle yakından takip edilmeye başlanmıştı.

Geçtiğimiz hafta Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya karakterinin tekrardan Yasak Elma’ya geri dönüş yapması izleyenleri oldukça sevindirirken Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender’i çok şaşırtan bu yeni gelişmede Ender ile Kaya ilişkisinin yeniden başlaması gündeme geldi.

Yasak Elma'da Cansu dehşeti! Yıldız ve Şahika ölümle burun buruna

Şahika’nın da ortalığı iyice karıştırmak adına abisini çağırması sonrasında Kaya’nın bir değişime uğradığı da dikkatlerden kaçmadı. Bir süre önce Ender karakterinin diziden çıkacağı söylentileri de böylelikle bir kez daha ayyuka çıkmış oldu.

Tüm yaşanan bu ilginç gelişmeler sonrasında Yasak Elma 108. bölüm fragmanında Cansu’nun elinde silahla ortaya çıkarak küçük bir partide buluşanların üzerine kurşun yağdırması herkesi şaşkına çevirdi. Yıldız’ın Çağatay’a hamile olduğunu söylemesi akabinde yaşanan bu olay diziden hangi başrol oyuncusunun gideceğini yönünde haberlerini de tetikledi.

Yasak Elma'da Cansu dehşeti! Yıldız ve Şahika ölümle burun buruna - Resim : 2

Yasak Elma dizisinde Cansu’nun henüz kimi vurduğu net olarak bilinmezken Ender ile Şahika ikilisinden biri olduğu iddiaları şimdiden izleyenleri oldukça meraklandırdı. Bu arada Yıldız’ın annesi Asuman’ın ölmüş olabileceği de sosyal medyada dillendirildi. Şunu kısaca özetlemek gerekirse Cansu’nun silahından çıkan kurşun Yasak Elma’da bir kişinin diziden ayrılmasına neden olacak.

Yasak Elma'da Cansu dehşeti! Yıldız ve Şahika ölümle burun buruna ile ilgili etiketler Yasak Elma yıldız şahika cansu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.