Yasak Elma'da Bu Ayrılık Çok Manidar Oldu! Nesrin Cevadzade Öyle Bir Açıklama Yaptı ki!

Çekimin uzaması ve soğuk hava nedeniyle ortam iyiden iye gerildi. Uzayan çekimler sırasında çok üşüyen Cavadzade, Yeşilyurt’a ‘İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz’ şeklinde sitemde bulununca ikili arasında gerilim yaşandı.

Seyircisi tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile takip edilen Yasak Elma’da dün akşam oldukça manidar bir veda yaşandı. Her ne kadar diziden ayrılan ismin Nilperi Şahinkaya olacağı iddia edildiyse de beklenen olmadı.

Diziye dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Nesrin Cavadzade veda etti. Cavadzade sette kavga çıkartmıştı. Bunun üzerine senaryoda değişikliğe gidildiği ve Nilperi Şahinkaya’nın yerine Nesrin Cavadzade’nin diziye veda ettiği düşünülüyor.

Yasak Elma'da Bu Ayrılık Çok Manidar Oldu! Nesrin Cevadzade Öyle Bir Açıklama Yaptı ki!

Yönetmen Rahatsızlandı

Ortaya atılan iddialara göre Yasak Elma setinde, geçtiğimiz gün yönetmen Murat Öztürk rahatsızlandı ve yerine eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt geldi. Neslihan Yeşilyurt’un sete geldiğini öğrenen Eda Ece o gün sette değildi. Ancak Yeşilyurt’u görmek için çekim yerine geldi. Yeşilyurt, Ece geldiği için görevi bir süreliğine yardımcısına devrederek Ece’yle sohbete daldı.

Yasak Elma'da Bu Ayrılık Çok Manidar Oldu! Nesrin Cevadzade Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! - Resim : 2

Çekimin uzaması ve soğuk hava nedeniyle ortam iyiden iye gerildi. Uzayan çekimler sırasında çok üşüyen Cavadzade, Yeşilyurt’a ‘İşi bitirip öyle sohbet etseydiniz’ şeklinde sitemde bulununca ikili arasında gerilim yaşandı. Bunun üzerine sinirlenen Nesrin Cavadzade seti terk ederek telefonlarını kapattı. Bu olay Fatih Aksoy’a iletildi ve bunun ardından Cavadzade’ye cenaze sahnesi yaşandı.

Eda Ece Açıklama Yaptı

Sette yaşanan bu olayın ardından Nesrin Cavadzade sessiz kaldı. Ancak Eda Ece konu ile ilgili bir açıklama yaptı. İddialara sosyal medya üstünden açıklık getiren güzel oyuncunun açıklaması şu şekilde:  “Diğer oyuncuyla ‘sohbet’ ettiği için bir diğer oyuncu kızıp seti terk ediyor. Ve haftalar önce belirlenmiş olan senaryo bir anda başka şekilde çıkıyor.

Yasak Elma'da Bu Ayrılık Çok Manidar Oldu! Nesrin Cevadzade Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! - Resim : 3

Ünlü mizahçılardan Vedat Özdemiroğlu, Yasak Ayva diye bir komedi bölüm özeti yazmıştı Uykusuz’da yerlere yatmıştık adeta. Bahsi geçen kimse bu kadar çocuk değildir. Sohbetle suçlanmak beni güldürmüştür. Gerginlik çıkmasına gerek yoktu. Ben, Şevval, PR ekibimiz o gün oradaydı. Çekimlerin yapılmamış olmaması,  yapımcı ve oyuncunun konusudur, neden olduğunu onlar bilir. Bilgim ve ilgim yoktur. Bir suç değil, anlaşmazlıktan başka bir şey olmamıştır.

Diziye Veda Etti

Tüm bu yaşananların ardından Nesrin Cavdzade tarafından canlandırılan ve dizin en kritik karakterlerinden bir tanesi olan Şahika, diziye 3 Mayıs günü yayınlan yeni bölümle veda etti. Nesrin Cavadzade’nin diziye veda ederken sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise manidardı.

Yasak Elma'da Bu Ayrılık Çok Manidar Oldu! Nesrin Cevadzade Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.