Yasak Elma'da Bu Akşam Ne izleyeceksiniz: Çağatay'ın intikam planını Yıldız bozuyor!

Fox TV'nin en iyi reyting getiren dizisi Yasak Elma 123. bölümü ile 6 Aralık Pazartesi akşamı ekrana geliyor. Her Pazartesi öne çıkan hikayesiyle Yasak Elma beşinci sezonuyla da ilgiyi ayakta tutmayı başarıyor.

Berk Oktay, Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerinde olduğu dizinin bu akşamki yeni bölümünde Çağatay'ın intikam planı yer alıyor. Yıldız'ın bu planı bozmak için hamle yapacağı kesin.

Doğan'ın Yıldız ile evlenmek istediğini açıklaması üzerine Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay intikam planı için hazırlığa başladı. Yasak Elma 123. bölümünde Yasak Elma'da Çağatay'ın intikam planını izleyeceksiniz adeta. Bu planı başarıya ulaştırmak için varığını yoğunu ortaya koyacaktır. Ancak Yıldız bu planı bozmak için harekete geçiyor.

Yasak Elma 123. bölüm fragmanı: Yıldız, Kumru'ya evlilik teklifi eden  Çağatay'a hayatının şokunu yaşattı!

Yasak Elma'nın beşinci sezonundaki değişim ve oyuncu ayrılıkları dizinin temposunda bir kayba neden olmadı. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olarak reytingleri almayı sürdürüyor.

29 Kasım Yasak Elma 122. Bölüm izle | FOX Yasak Elma son bölüm izle | Yasak  Elma yeni bölüm tek parça full izle video

6 Aralık Pazartesi akşamı Yasak Elma'nın 123. yeni bölümünde neler olacak hep beraber göreceğiz.

 

Yasak Elma'da Bu Akşam Ne izleyeceksiniz: Çağatay'ın intikam planını Yıldız bozuyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 123. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.