Yasak Elma Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir kimdir, cinsiyet değiştirdi mi?

Yasak Elma dizisinde Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir, cinsiyeti hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Şafak Pekdemir’in kalın tonlu sesi her zaman olay yaratmaya devam etmişti.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizsinin sevilen oyuncusu Şafak Pekdemir'in cinsiyeti araştırılmaya başlandı. Yasak Elma’da Zehra karakteri ile bilinen ve ses tonunun kalın olması ile "Erkek" sesine benzetilmesi hakkında açıklama yapan Şafak Pekdemir “Sesimin kalın olmasını küçükken dert ederdim ama şimdi seviyorum. Taksi durağını aradığımda tamam Şafak Bey diyorlar” açıklamasında bulunarak buna barışık olduğunu söyledi. Peki, Yasak Elma Zehra erkek mi?

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?

19 Haziran 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra 2009 yılında Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında ilgi görmüştür.

Yasak Elma Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir kimdir, cinsiyet değiştirdi mi?

2010 yılında Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol alan Pekdemir, 2011'de Şüphe adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandırmıştır. 2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde Nisan karakterini canlandıran Pekdemir, 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oynamıştır.

Yasak Elma Zehra erkek mi? Şafak Pekdemir kimdir, cinsiyet değiştirdi mi? ile ilgili etiketler Yasak Elma Şafak Pekdemir zehra
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.