Yasak Elma Yıldız koronavirüse mi yakalandı? Eda Ece son sağlık durumu nasıl?

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece’nin koronavirüse yakalanmasından sonra senaryoda büyük bir değişim yaşanacağı iddia edildi. Dizinin yakın takipçileri ise şimdiden Eda Ece’nin son sağlık durumunu merak etmeye başladı. Peki, Eda Ece’nin son sağlık durumu nasıl?

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’den gelen son haber hayranlarını oldukça üzdü. Koronavirüs testi pozitif çıkan Eda Ece’nin evinde karantina altına alındığı ve bir süre Yasak Elma dizisinden ayrı kalacağı belirtildi.

Pazartesi akşamları Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu Eda Ece’nin koronavirüs hastalığını ağır bir şekilde geçirdiği ifade edildi. Oyuncu Eda Ece’nin korona virüsüne yakalanmasının ardından dizinin 100. bölüm senaryosu da tamamen değiştirildi.

Yasak Elma Yıldız koronavirüse mi yakalandı? Eda Ece son sağlık durumu nasıl?

Stoksuz çekilen dizinin Pazartesi ekrana gelecek yeni bölümünün bir kısmında Eda Ece’nin olmayacağı dile getirildi. Eda Ece'nin yanı sıra set çalışanlarından 3 kişinin daha korona virüsüne yakalandığı aktarılırken dizinin senaryosunda değişikliğe gidildiği kaydedildi.

 

Yasak Elma Yıldız koronavirüse mi yakalandı? Eda Ece son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.