Yasak Elma Yıldız Hamile mi? Zehra'nın şakası gerçek mi oluyor?

Yasak Elma Yıldız hamile mi sorusu, dizinin bu akşam ekrana gelen 104. son bölüm sonrası izleyenlerin merak konusu oldu. Yıldız'ın yemek sofrasında midesinin bulanması sonrası Zehra 'Sen Hamilesin' sözleri üzerine izleyenler Yıldız'ın hamile olabileceğini düşünüyor. Peki, Yıldız gerçekten hamile mi?

Yasak Elma Yıldız hamile mi? FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 29 Mart akşamı 104. son bölümü ile ekrana geldi. Entrikaların döndüğü ve Şahika'nın leopar desenli elbisesiyle göz doldurduğu bölümde Yıldız'ın midesinin bulanması ve Zehra'nın hamilesin demesi sonrası izleyenlerin akıllarında Yıldız Hamile sorusunu getirdi.

YASAK ELMA YILDIZ HAMİLE Mİ?

Tüm aile bir arada akşam yemeği yerken Yıldız midesinin bulandığını söyledi. Yıldız'ın sözlerine Zehra'nın hamilesin demesi üzerine herkes Yıldız'ın hamile olabileceğini düşündü ve oldukça sevindi.

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı l Yıldız hamile

Ancak Yıldız'ın hamileliği konusunda kesin bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Yasak Elma Yıldız Hamile mi? Zehra'nın şakası gerçek mi oluyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma yıldız hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.