Yasak Elma yeni sezona bomba gibi giriyor!

FOX ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 2. sezonunun ilk fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 10 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak.

FOX TV'de ilk sezonuyla büyük ilgi gören Yasak Elma dizisi, sette taciz iddiasıyla sarsılmıştı. Talat Bulut'un bir set çalışanını taciz ettiği iddiası uzun süre gündeme gelmişti. Talat Bulut, kostüm sorumlusunu taciz ettiği suçlamasıyla ilgili takipsizlik kararı çıkmasının ardından “Yasak Elma” setine dönmüştü. Dizinin merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği,başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, OnurTuna, Sevda Erginci ve Eda Ece gibi isimlerin yer aldığı dizi "Yasak Elma" 10 Eylül akşamı 2.sezonuna başlıyor.

YASAK ELMA 13. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ SEZON)

YASAK ELMA SEZON FİNALİ ÖZETİ

Zehra'nın şok evlilik kararı evde bomba etkisi yaratır. Ender Sinan'la karşılaşmasının şokunu yaşarken kendini temize çıkarma ve evde kalmaya devam etme çabasındadır. Yıldız Ender'in ona patronluk taslamasına katlamaz ve Ender'i herkesin içinde rezil etmenin yollarını arar. Yıldız'a karşı kinlenen Ender'in son hamlesini oynamak için eline büyük bir koz geçer.

Alihan geçmişte yaşadığı travmalarıyla yüzleşirken, Zeynep'i tamamen kaybedecek olduğunu ve bir karar vermek zorunda olduğunu anlar. Zeynep'i kazanmak isterken vereceği yanlış karar ve Cem'in sürpriz teklifi, Alihan Zeynep ilişkisini tamamen çıkmaza sokacaktır…

Yasak Elma yeni sezona bomba gibi giriyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma Talat Bulut yeni sezon fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.