Yasak Elma yeni karakteri "Tamam" ile ivme kazanıyor!

Fox TV'yi bu sezon da kurtaran dizilerden Yasak Elma'da gerçek hayatta ne yoksa içinde barındırmasıyla milyonları eğlendirmeye devam ediyor. İçinde absürd komediden izler taşıyan diziye yeni bir karakter de gelmek üzere...

Pazartesi akşamları zirveden inmeyen Yasak Elma dizisi izleyicisinin de tanımladığı gibi kendisiyle dalga geçebilen bir dizi olarak biliniyor. Gündelik hayatta olmayan her şeyin var olabildiği dizi özellikle bazı karakterlerinin varlığıyla absürd komediyi de içinde barındırıyor.

Diziye yeni katılan isimler de dikkat çekiyor. Sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde diziye veda eden Erdal Bilinger tekrar sete dönüyor. Doğan karakterinin yardımcısı olan Çetin'i oynayan oyuncu sağlığına kavuşmasının ardından Yasak Elma'ya dönüş yapıyor.

KO? Nilgün Karababa kimin oyuncusu?

Yasak Elma kadrosuna şimdi de yeni bir karakter dahil oluyor. Hikayesini Zeynep Gür'ün yazdığı dizide Ömer'in halası Tamam karakteri gelecek bölümlerde yerini alacak.

YASAK ELMA TAMAM KİMDİR?

Başarılı oyuncu ve seslendirme sanatçısı Nilgün Karababa'nın canlandıracağı Yasak Elma Tamam önümüzdeki bölümlerde diziye dahil olacak.

Nilgün Karababa (Deli Gönül Dizisi Ayşe Güngör) Nereli?

NİLGÜN KARABABA KİMDİR?

Nilgün Karababa (d. 25 Mayıs 1965, Niğde), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Karababa, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro ve Şan bölümlerinde bir süre eğitim gördü.

Yasak Elma yeni karakteri "Tamam" ile ivme kazanıyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma nilgün karababa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.