Yasak Elma yeni bir ayrılık haberiyle sarsıldı! Ünlü Oyuncu apar topar diziden ayrıldı!

5 sezondur yoluna devam eden Yasak Elma dizisinde izleyenleri bu hafta şok bir ayrılık bekliyor. 17 Ocak 2022 Pazartesi akşamı yayınlanacak Yasak Elma 127. bölümde yaşanacak sürpriz herkesi şaşırtıyor. İşte Yasak Elma yeni bölüm ile ilgili detaylar...

Yasak Elma yeni bölümüyle izleyenlere yine şok bir ayrılık yaşatacak. 5 sezondur yoluna kayıpsız devam eden dizide ayrılıklar sürse de izleyenlerin ilgisi devam ediyor.

Heyecanın ve entrikaların bitmediği dizi geçtiğimiz yılbaşı arası tatili ve covid-19 vakaları nedeniyle ara vermişti. Aranın ardından ise çekimlere yeniden başlandı.

17 Ocak 2022'de yayınlanacak Yasak Elma 127. bölümde nefes kesen olayların ve sürprizlerin yanısıra bir ayrılık da yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide bu sezon Arzu karakteri ile katılan oyuncu Nihan Aypolat beklenmedik bir şekilde diziye veda ediyor.

Nihan Aypolat - Biyografya

NİHAN AYPOLAT KİMDİR?

1987, İstanbul doğumlu olan Nihan Aypolat, İstanbul Drama Topluluğu oyuncusudur. 2011 yılından itibaren tiyatro oyunculuğu yanı sıra film ve dizilerde rol aldı. Dabbe film serisi ile ismini duyurdu. Nihan Aypolat, 2020 yılında Kimsesizler ve Çocukluk, 2021'de Yasak Elma dizilerinde oynadı.

Yasak Elma Arzu (Nihan Aypolat) kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve  filmlerde rol aldı?

Yasak Elma yeni bir ayrılık haberiyle sarsıldı! Ünlü Oyuncu apar topar diziden ayrıldı! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 127. bölüm nihan aypolat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.