Yasak Elma yayından kaldırılıyor mu, final mi yapıyor?

Yasak Elma dizisinin son bölümündeki müstehcen görüntüler sonrasında RTÜK resmen harekete geçti. Aile yapısını bozan görüntülerle birlikte Yasak Elma dizisine sosyal medyadan büyük tepkiler geldi. Peki, Yasak Elma dizisi yayından kaldırılacak mı?

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan fenomen dizilerden Yasak Elma, son bölümü ile sosyal medyadan büyük tepkiler aldı. Son bölümde yer alan müstehcen görüntüler sonrasında gelen tepkilere sessiz kalmayan RTÜK hemen harekete geçti.

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin yanı sıra Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Güney Kalkan’ın da yer aldığı Yasak Elma dizisinin son bölümüne Nilperi Şahinkaya ile Berk Oktay’ın yatak sahnesi görüntüleri damgasını vurdu.

Yasak Elma yayından kaldırılıyor mu, final mi yapıyor?

Dizide Bahar karakterini canlandıran Şahinkaya, fırtınalar yaratan son bölümde yatak odası görüntüleriyle müstehcenliği adeta abarttı. Hasan Ali’nin hayatını kaybeden eşi Filiz'in yeğeni Bahar'ı canlandıran güzel oyuncu Yasak Elma dizisinin son bölümünde Yıldız'ın eşi Çağatay rolündeki Berk Oktay ile yatak sahnesinde bir araya geldi.

YASAK ELMA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yasak Elma dizisindeki bu müstehcen görüntülere sosyal medyadan büyük tepkiler gelirken bu duruma RTÜK’te sessiz kalmadı. İzleyenler ve takipçiler, FOX TV ekranlarındaki Yasak Elma dizisinin yayından kaldırılması için RTÜK’e büyük bir baskı yaptılar. Şimdiden dizinin gelecek haftaki bölümü merak edilirken RTÜK’ün Yasak Elma yayın kararı da yakından takip ediliyor.

Yasak Elma yayından kaldırılıyor mu, final mi yapıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma RTÜK müstehcen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.