Yasak Elma sezon finalinde Şeyma Subaşı sürprizi! Sansasyonel diziye Meedo geliyor

FOX TV ekranlarının sansasyonel dizilerinden Yasak Elma’daki gizemli kişi ortaya çıktı. Bir türlü bitmek bilmeyen entrikaları ve hikayesiyle herkesi televizyonlarının başına kilitlemeyi başaran fenomen dizide akıl almaz bir olay yaşandı. Ve gizli kişinin kimliği belirlendi.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerde oynadığı Yasak Elma dizisi yine adından söz ettirmeyi başardı. 5. sezon finaline adım adım giden dizide yeni ortaya çıkan sahneler herkesi şaşkına çevirirken magazin dünyasından bomba gibi gelen isim üzerine çekilen senaryo sosyal medyada bir anda gündeme oturdu.

Yeni sezonda da FOX TV ekranlarında hikayesine devam edeceği daha önceden Med Yapım tarafından açıklanan Yasak Elma dizisindeki bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Diziyi yakından takip edenler bu durumu fark edince bombalar peş peşe patladı. Herkesin gözünden kaçan ancak izleyenlerin atmadığı o ayrıntı Yasak Elma için değişik dedikoduları da gündeme taşıdı.

Yasak Elma sezon finalinde Şeyma Subaşı sürprizi! Sansasyonel diziye Meedo geliyor

Acun Ilıcalı’nın eski eşi olan fenomen Şeyma Subaşı ilginç bir şekilde Yasak Elma dizisinin son bölüm konusunda işlenince yer yerinden oynadı. Bir dönem eski Mısırlı sevgilisi ile olan fotoğraflarını bol bol sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen Subaşı, Yasak Elma’yı en baştan yazdı.

Dizide yeni bölümde şirketi satın almak isteyen bir Arap yatırımcı ortaya çıkınca akıllar bir anda karmakarışık oldu. Bu kişi kendisini çok zengin olarak tanıttıktan sonra Arap iş adamının uzun olan ismi kısaca Feedo olarak kısaltılınca bir anda Şeyma Subaşı akıllara geldi.

Yasak Elma sezon finalinde Şeyma Subaşı sürprizi! Sansasyonel diziye Meedo geliyor - Resim : 2

Yaşananlar sonrasında Şeyma Subaşı’nın aslında zengin olduğunu sandığı Arap sevgilisi ufukta belirdi. Subaşı’da eski sevgilisi için Meedo takma adını kullanıyordu. O dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen ve Mısırlı sevgilisi ile sık sık sosyal medyadan fotoğraf paylaşımı yapan Subaşı bir süre öncesinde Meedo ile olan ilişkisini sonlandırdığından söz etmişti.

Yasak Elma sezon finalinde Şeyma Subaşı sürprizi! Sansasyonel diziye Meedo geliyor - Resim : 3

Yasak Elma dizisindeki Feedo ile Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi Meedo’nun başına gelenler senaryoda bir bir işlenince izleyenlerde şaşkına uğradı. Magazin dünyasını sarsan bu sahne sonrasında değişik dedikodularda gündeme gelmiş oldu.

Yasak Elma sezon finalinde Şeyma Subaşı sürprizi! Sansasyonel diziye Meedo geliyor ile ilgili etiketler Yasak Elma Şeyma Subaşı Meedo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.