Yasak Elma Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma dizisinde Şahiha Ekinci şoku yaşanıyor. Şahika karakterinin akıbetinin belli olacağı Yasak Elma 97. bölüm merakla beklenmekte. Peki, Yasak Elma Şahika öldü mü?

Yasak Elma dizisini yakından takip edenler Şahika karakterinin son durumunu merakla bekliyor. Yasak Elma dizisinin 97. bölüm fragmanındaki bir sahnede Şahika karakterinin ölümünü gösteren anı gözlerden kaçmazken Nesrin Cavadzade ile iplerin kopmak üzere olması herkesi şaşkına çeviriyor.

Pazartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma’da 97. bölüm yeni olayların yaşanmasına neden olacak. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ile Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Yasak Elma dizisinde ilginç anlar yaşanacak.

Yasak Elma Şahika öldü mü?

Hasan Ali Bey’in Şahika’yı zehirleyerek öldürdüğü yönünde fragmanda gelen yeni görüntüler Yasak Elma hayranlarını büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Yasak Elma dizisinin 97. bölümünü şimdiden dizi severler büyük bir merakla beklerken Eda Ece ise sosyal medyadan yaptığı açıklamasında Nesrin Cavadzade’nin şu anda diziden ayrılmasının mümkün olmayacağının ipuçlarını vermişti.

Yasak Elma Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu?

Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu?

Şahika’nın aniden ortadan kaybolması ile Ender büyük bir şüphe içerisine düşer. Ender yaşananlar sonrasında Şahika’nın öldürülmüş olabileceğini düşünerek Hasan Ali’yi suçlar ve üzerine gider. Hasan Ali de yaptıklarının gizli kalması adına tüm gücünü kullanabilme çabasındadır. Ender de herkese Hasan Ali’nin bir katil olduğunu ispatlamanın eşiğindedir.

Ancak Şahika karakterinin senaristler için sadece bir ters köşe olabileceği iddiaları da mevcut. Bunun tek bir amacının ise Yasak Elma dizisinin reytingleri artırmak için de yapılabileceği belirtilmekte.

Yasak Elma Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade şahika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.