Yasak Elma oyuncusundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyuna el hareketi! Korumalar müdahale etti!

Fox tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma adlı dizide rol alan yıldız oyuncu Barış Aytaç, dünya liderlerinin olduğu konvoyun geçişi sırasında el hareketi çekince olanlar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma polislerinin ifadesi ise her şeyi ortaya çıkardı.

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma'da Caner karakterini oynayan Barış Aytaç, aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bulunduğu dünya liderlerinin konvoyunun geçişi sırasında konvoya el hareketi çekti. Korumaların el hareketi çektiğini fark etmesi sonrası duruma müdahale edildi.

Başarılı oyuncu Barış Aytaç, sürekli olarak psikiyatri ilaçlarını kullandığını ve zaman zaman kendini kaybettiğini itiraf etti. El hareketi çektiğini hatırlamadığını söyleyen oyuncunun, Cumhurbaşkanı koruma polislerinin verdikleri ifadelerde de tuhaf hareketler sergilediği anlaşıldı.

Koruma polislerinin verdikleri ifadede şunlar yer aldı:

Cumhurbaşkanı koruma polisleri verdikleri ifadesinde Barış Aytaç'ın konvoya yönelik uygunsuz hareketlerde bulunmasının ardından müdahale ettiklerini, Aytaç'ın ruh sağlığının yerinde değilmiş gibi davranışlar sergilediğini, Aytaç'ı tutanak tuttuktan sonra olay yerine gelen asayiş ekiplerine teslim ettiklerini anlattı.

Barış Aytaç mahkemede sık sık aynı cümlelere yer verdi ve devamlı olarak ilaç kullandığını ifade etti. "Yaptığım iddia edilen hareketi yapmış olsam bile hatırlamıyorum. Çünkü o anda bilincim yerinde değildi" diyen Barış Aytaç hakkında 4 yıl hapis istendi.

 

Yasak Elma oyuncusundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyuna el hareketi! Korumalar müdahale etti! ile ilgili etiketler Yasak Elma Erdoğan barış aytaç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.