Yasak Elma Nesrin Cavadzade'yi Üzen İddia! Ünlü Oyuncuya Büyük Ayıp Yapıldı

Yasak elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile entrikalar çeviren ve seyirci tarafından çok sevilen oyuncu çok üzüldü.

Yasak elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile entrikalar çeviren ve seyirci tarafından çok sevilen oyuncu çok üzüldü. 

Yasak Elma ile hayranlarının karşısına çıkan Nesrin Cavadzade dördüncü sezonda diziye veda etmesi ile üzmüştü. Sezon finali öncesi hayranlarını üzen bu ayrılık çok konuşulmuştu. Yaşadığı bir tartışma sonucunda böyle bir karar alan oyuncunun bu tartışması çok konuşulmuştu. Yönetmen ile arasındaki gerginlikten sonra sizi terk ederek diziden ayrılmıştı. 

Yasak Elma Nesrin Cavadzade'yi Üzen İddia! Ünlü Oyuncuya Büyük Ayıp Yapıldı

Yapılan İddialar Evlilik Öncesi Moralini Bozdu

Mayıs'tan beri dinlenen ve tatilde olan güzel oyuncu yaşadığı aşk ile gündeme geliyor. Kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan ile harika bir aşk yaşayan oyuncu çok mutluydu.

Evlilik yolunda adım atan ikili son günlerde oldukça mutlu günler geçiriyor. Magazinde evlilik teklifi ile gündeme gelen ikiliden oldukça güzel haberler geliyor. 

Fakat öyle bir iddia ortaya atıldı ki güzel oyuncu buna çok üzüldü. 

Nesrin Cavadzade’nin fotoğraflarını çeken muhabirlere çok sert tepki verdiği ve silmelerini istediği iddia edildi. Agresif tavırlar da sergileyen güzel oyuncunun sert tepki verdiği ortaya atıldı. 

Yasak Elma’nın Şahikası, Bütün İftiraları Yalanladı

Güzel oyuncu ise bu iddiaları yalanladı. Yanlış anlama olduğunu ileri süren oyuncu açıklama yaptı. Yakın bir arkadaşına yardım için hukuk bürosuna giden güzel oyuncu elbisesine kahve döktü. Bu nedenle fotoğraf çekilmemesini rica ettiğini belirten güzel oyuncu oldukça üzüldü. 

Yasak Elma Nesrin Cavadzade'yi Üzen İddia! Ünlü Oyuncuya Büyük Ayıp Yapıldı - Resim : 2

Nesrin Cavadzade şu sözler ile açıklama yaptı: “Ayağımda galoşlar, beyaz elbisenin üzerine kahve döktüğüm için fotoğraf çekildiğini fark edince bundan rahatsız oldum. Rica ettim ve silmelerini rica ettim. Yanlış bir şekilde iddialar olması beni üzdü. Ben işimi 20 yıldır yapıyorum.

Filmlerimle, Altın Portakallarımla, oyunculuğuyla anıldım her zaman. Hiçbir kişiye karşı ayıp edecek bir kişi değilim ben. Ben çok üzüldüm, bu şekilde aksettirilmesine. Size de saygım sonsuz, tabi ki işinizi yapıyorsunuz. Siz biz oyuncuların halk ile arasında en önemli köprüsünüz. O yüzden çok ama çok üzüldüm.”

Yasak Elma Nesrin Cavadzade'yi Üzen İddia! Ünlü Oyuncuya Büyük Ayıp Yapıldı ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.