Yasak Elma ne zaman final yapıyor? Yasak Elma sezon finali mi yapıyor, 5. sezon olacak mı?

Yasak Elma'da Şahika'nın ölümünden sonra neler olacağı merakla beklenirken yapımda büyük bir senaryo değişikliğinin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, Yasak Elma ne zaman sezon finali yapıyor?

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi finalinin ifşa olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Her bölümde entrika ve olayların bitmediği ve 4. sezonunda da reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinin 5. sezonunun olmayacağı belirtildi.

85. bölümde Haluk karakterine hayat veren Talat Bulut’un senaryo gereği ölerek diziden ayrılmasından hemen sonra şaşırtan yeni gelişmeler oldu. Talat Bulut’un hemen sonra Yasak Elma’dan 5 oyuncu daha ayrıldı.

Yasak Elma ne zaman final yapıyor? Yasak Elma sezon finali mi yapıyor, 5. sezon olacak mı?

YASAK ELMA NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR? 5. SEZON OLACAK MI?

Ancak daha sonrasında Yasak Elma dizisine Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da katılınca hikaye bir anda değiştirildi. Geçtiğimiz günler içerisinde de hiç beklenmedik bir hadise yaşandı ve diziye Kaya’yı oynayan Barış Kılıç yeniden dahil oldu.

Yasak Elma’nın 5. sezonda da devam edeceği konuşulurken kulislerden bomba gibi bir haber geldi. Yasak Elma dizisinin 113. bölümde final yapacağı iddia edildi. Hatta Yasak Elma finalinde yaşanacaklar bile ifşa edildi.

YASAK ELMA'DA ŞAHİKA ARTIK YOK!

Yasak Elma dizisinin finalinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam ile Şahika’yı canlandıran Nesrin Cavadzade’nin senaryo gereğince ölecekleri iddia edildi. Ancak bunlardan sadece Şahika diziden ayrıldı.

Yasak Elma ne zaman final yapıyor? Yasak Elma sezon finali mi yapıyor, 5. sezon olacak mı? - Resim : 2

5. sezonuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinde yaşanan şok gelişme final kapısını da ardına kadar araladı. Son olarak 109. bölümü ile 3 Mayıs Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 110. bölümde yani 10 Mayıs Pazartesi gününde sezon finali yapacağı ifade edildi.

 

Yasak Elma ne zaman final yapıyor? Yasak Elma sezon finali mi yapıyor, 5. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler Yasak Elma Yasak Elma final Yasak Elma ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.