Yasak Elma Lila kimdir? Ayşegül Çınar hangi dizide oynuyor?

Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veren Ayşegül Çınar hakkında Beyoğlu’nda bir otelin restoranında çıkan tartışma sonunda 2’si polis olmak üzere 12 kişinin yaralandığı kavgada 6 yıla kadar hapis cezası istendi. Oyuncuyu yakından takip edenlerde Yasak Elma Lila kimdir? sorusuna yanıt ararken Ayşegül Çınar’ın oynadığı dizilerde merakla takip edildi.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bir otelin restoranında 2’si polis 12 kişinin yaralandığı kavga sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında tüm deliller masaya yatırıldı. Bir polisin tabancasını elinden alarak tehdit ve küfürler savurduğu iddia edilen Furkan Çalıkoğlu'nun 6 suçtan toplam 22 yıl 1 aya kadar, polis memurlarına, “Haritadan kendinize yer beğenin" dediği öne sürülen oyuncu Ayşegül Çınar'ın da 6 yıla kadar hapsi istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu “şüpheli" sıfatıyla, aralarında polis ve otel görevlilerinin yer aldığı 14 kişi de “müşteki" sıfatıyla mahkemede yer aldı.

Yasak Elma Lila kimdir? Ayşegül Çınar hangi dizide oynuyor?

Her iki şüphelide mahkemede pişman olduklarını öne sürerken, Ayşegül Çınar hakkında “Görevli Memura Hakaret", “Görevi Yaptırmamak için Direnme" suçlarından 1 yıl 10 aydan 6 yıla kadar hapis istendi.

30 Haziran'da tutuklanan Furkan Çalıkoğlu hakkında ise “Görevli Memura Hakaret", “Silahla Tehdit" , “Görevi Yaptırmamak için Direnme", “Mala Zarar Verme", “Silahla Yaralama" suçlarından toplam 5 yıl 9 aydan 22 yıl 1 aya kadar hapis talep edildi.

Çınar ve Çalıkoğlu, iddianame kabul edilirse İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Ayşegül Çınar kimdir?

1999 yılında Antalya’da dünyaya gelen Ayşegül Çınar, eğitim hayatını Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Oyunculuğu Bölümü‘nde tamamladıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini 19 Mart 2018 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Lila karakteri ile gerçekleştirdi.

30 Ağustos 2019 tarihinde Netflix‘te yayınlanmaya başlayan “Masal Şatosu: Sihirli Davet” isimli sinema filminde de rol alan Çınar, daha öncesinde aracında bulunan uyuşturucu madde sebebi ile gözaltına alınmıştır.

Yasak Elma Lila kimdir? Ayşegül Çınar hangi dizide oynuyor? - Resim : 2

Uyuşturucu maddelerin kendisine ait olmadığını söyleyen Çınar, bu maddelerin eski sevgilisi olan Furkan Çalıkoğlu tarafından intikam alınmak üzere koyulduğunu iddia ve daha sonrasında da yapılan sorgulama işleminin hemen ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Ayşegül Çınar Oynadığı Diziler

2019 – Masal Şatosu: Sihirli Davet (Sinema Filmi)
2018 – Yasak Elma (Lila Karakteri) (Televizyon Dizisi)

 

Yasak Elma Lila kimdir? Ayşegül Çınar hangi dizide oynuyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma ayşegül çınar lila FURKAN ÇALIKOĞLU
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.