Yasak Elma Kumru'ya tahammül bitti! Kardeşlerim Melisa geliyor! Damla İkizoğlu müjdeyi verdi

Kumru karakterine tahammül edemeyen Yasak Elma izleyicisine müjdeli haber geldi. İddiaya göre Kardeşlerim'de Melisa karakterini oynayan Damla İkizoğlu aylar süren görüşmelerin ardından teklifi kabul etti.

Pazartesi akşamları yayınlanan ve reytinglerin zirvesinden inmeyen Yasak Elma heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle her bölüm fark yaratıyor. Yıldız, Kumru ve Çağatay üçgeninde gelişen olaylar izleyicinin de artık yüreğine tak dedi. Kadroya katıldığından bu yana izleyici ile yıldızı barışmayan Kumru sonunda elveda diyor.

Biran Damla Yılmaz'ın kadroya katılması beklenen etkiyi yapamadı. Kumru karakterinin Yasak Elma izleyicisi ile yıldızı bir türlü barışmadı. Entrikaların haddi hesabı olmayan dizide Kumru'nun sevimsizliği ve düşük performansı sosyal medyada da karşılık buldu.

Kardeşlerim'in Melisa'sı Damlasu İkizoğlu paylaştı sosyal medya sallandı!  Güzelliği ile baş döndürdü hem kumsalda hem teknede... - Galeri - Takvim

Yasak Elma'nın fanları her fırsatta Kumru'nun artık gitmesi gerektiği yönünde paylaşımlar yapıyordu. Sosyal medyayı takip ettiği düşünülen dizinin senaristleri ise bu çağrıya kulak verdi. Ve aylar süren görüşmelerin sonucunu açıkladı. İddiaya göre Kardeşlerim dizisinde oynadığı Melisa ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Damla İkizoğlu dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

140 Damlasu ikizoğlu ideas in 2021 | melisa, turkish beauty, instagram

Kadir ile birlikte Kardeşlerim dizisinden ayrılan Damla İkizoğlu ise diziden ayrıldıktan sonra teklif üstüne teklif alıyordu. Ancak o tercihini 5 sezondur zirveden inmeyen Yasak Elma'dan yana kullandı.

Kardeşlerim'in Melisa'sı Damlasu İkizoğlu meğer ünlü oyuncuyla berabermiş!  İşte o isim… - Galeri - Magazin

Geçtiğimiz bölümlerde kadroya katılan Yasmin Erbil'in akıbetine uğramak istemeyen başarılı oyuncu hem yapımcı hem de senaristlerle özel görüşerek oynayacağı karakterin özellikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu iddia ediliyor.

 

Yasak Elma Kumru'ya tahammül bitti! Kardeşlerim Melisa geliyor! Damla İkizoğlu müjdeyi verdi ile ilgili etiketler Yasak Elma damla ikizoğlu kardeşlerim melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.