Yasak Elma Kim Vuruldu? Yasak Elma'dan Kim Ayrılıyor? Çağatay mı, Kumru mu Vuruldu?

Pazartesi akşamları Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma 127. bölümü ile tüm zamanlara damga vurdu. Ömer'in kendisini kandıran Kumru'dan intikam almak isteyip eline silahı alması herkesi heyecanlandırdı. Peki Yasak Elma Kim vuruldu? Diziden kim ayrılıyor?

Yasak Elma 127. bölümü ile herkesi şoke etti. 5 sezondur ilgiyle takip edilen dizisinin son bölümüne Ömer'in eline silahı alarak Kumru'nun evini basması damga vurdu. Ayrılanların ve gidenlerin ardından izleyicinin de hala takip ettiği Yasak Elma'dan kim ayrılıyor? Çağatay mı, Kumru mu?

Çağatay ve Kumru'nun birlikte yapamayacağını düşünen Yıldız'ın boşanma teklifini kabul etmesi sonrası ikili tekrar bir araya geldi. Ancak Çağatay ve Kumru'nun mutluluğu Yıldız'ı bunalıma soktu. Her zamanki gibi Yıldız'ı bu bunalımdan Ender Kurtardı.

Yasak Elma Ömer Kimi Vurdu?

Ömer kendisini aldattığını düşündüğü Kumru'dan intikam almak için ikilinin evini bastı. Yaşadıkları kendisine ağır gelen Ömer, Çağatay ve Kumru'dan birini vurur. Fragmanda yer alan görüntülere göre silah patladı. Ancak kimin vurulduğu henüz belli değil.

Yasak Elma Kim Vuruldu? Yasak Elma'dan Kim Ayrılıyor? Çağatay mı, Kumru mu Vuruldu? ile ilgili etiketler Yasak Elma kim vuruldu yasak Elma ömer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.