Yasak Elma kadrosu yıldızlar karması oldu! Yeni transfer dengeleri altüst edecek! İşte O İsim!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosu yıldızlar karması oldu. Dizide dengeleri değiştirecek yeni transfer ise kanalın diğer dizisi Mucize Doktor'dan geldi.

5 sezondur izleyicisine keyifli anlar yaşatan ve başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay'ın rol aldığı Yasak Elma geçtiğimiz sezon yine reyting rekorları kırmıştı. Yeni sezona bomba bir oyuncu kadrosu ile girmeye hazırlanan diziye yeni transferler gün gün açıklanıyor.

Muhteşem bir sezon finali yapan ve Şahika gibi bir karakterle yollarını ayıran Yasak Elma dizisine son olarak Mucize Doktor'dan bir transfer geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre o sürpriz isim Murat Aygen'den başkası değil!


Yasak Elma'da Dengeleri Değiştirecek Transfer!

5 sezondur devam eden Yasak Elma dizisine kimler geldi kimler geçti. Son olarak Nesrin Cavadzade'nin oynadığı Şahika karakterinin de diziye veda etmesi sonrası izleyenler diziyi kaybetme korkusu yaşarken yapımcıları da reyting korkusu sardı.

Mucize Doktor dizisinden tanınan Murat Aygen'in Yasak Elma'ya trasnferi sonrası dizinin kemik kadrosuyla birlikte eski günlere dönmenin heyecanı yaşanıyor.

Oyuncu Murat Aygen koronavirüse yakalandı!

 

Yasak Elma kadrosu yıldızlar karması oldu! Yeni transfer dengeleri altüst edecek! İşte O İsim! ile ilgili etiketler Yasak Elma Murat Aygen Şevval Sam Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.