Yasak Elma yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Yasak Elma yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’nın hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak konusu oldu. Peki, Yasak Elma saat kaçta başıyor? İşte detaylar..

FOX TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma 4. sezona başladı. Yine dopdolu içeriği ve bölümleri ile reyting rekorları kırması beklenen Yasak Elma yeni bölümünde; Ender ile Kaya'nın boşanmalarının hemen ardından yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ender ve Kaya’nın boşanmasının ardından, Şahika onların bir daha bir araya gelme ihtimallerini tamamen ortadan kaldırmak için Yıldız’ı kullanmaya karar verir. Ender ve Yıldız’ın arası giderek açılırken, kurdukları ittifak sarsılmak üzeredir. Ender’in sinirle Yıldız’a söyledikleri Yıldız’ın hayatını alt üst edecektir.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma, 83. bölümü ile Pazartesi akşamları yayınlanıyor. 

Yasak Elma yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?
,
YASAK ELMA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

2 Kasım Pazartesi akşamında Yasak Elma dizisi 83. bölümü ile saat 20.00'da FOX TV ekranlarında başlıyor.

Yasak Elma yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.