Yasak Elma Eda Ece’nin Fanlarından Şok İsteği Herkesi Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu! Bakın Ne İstedi

Yeni sezonu ile birlikte tam 5 sezondur izleyicileri ile buluşacak olan Yasak Elma dizisi yeni sezon hazırlıkları en hızlı şekilde devam etmektedir. 1 Eylül tarihinde oyuncuların bir araya gelmesi ile çekimlere başlanacağı duyuruldu.

Yeni sezonu ile birlikte tam 5 sezondur izleyicileri ile buluşacak olan Yasak Elma dizisi yeni sezon hazırlıkları en hızlı şekilde devam etmektedir. 1 Eylül tarihinde oyuncuların bir araya gelmesi ile çekimlere başlanacağı duyuruldu. Eda Ece diziye Yıldız karakteri ile can vermektedir. Eda Ece dizinin yeni sezon çekimlerine başlanacağı için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. Üstelik bu heyecanını hayranları ile paylaştı.

Yasak Elma Eda Ece’nin Fanlarından Şok İsteği Herkesi Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu! Bakın Ne İstedi

Hayranlarına sosyal medya üzerinden bir video çekerek heyecanını duyurdu. Eda Ece dizide kendisinin yer aldığı sahnelerin bulunduğu bir video hazırladı. Bu videonun yanı sıra Eda Ece hayranlarından küçük bir istekte de bulundu. 5. sezonun gelecek olmasından dolayı oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi. Fanlarına da onlardan güzel ve oldukça yeni videolar beklediğini belirtti. Aynı zaman da elinde bir tek onun olduğunu da açıklamalarına ekledi.

 

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümünde Kimler Eklendi ve Kimler Ayrıldı?

Yeni sezonuna başlayacak olan dizide yeni sezon için ayrılan ve yeni eklenen kişilerin olduğu da belirtildi. Yeni sezonda Gülenay Kalkan,Şafak Pekdemir, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç oyuncularının ayrıldığı açıklaması yapıldı. Bunun yanı sıra Mehmet Ali Erbil, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi isimlerinde yeni sezonda dizide yer alacağı açıklamaları yapıldı.

Yasak Elma Eda Ece’nin Fanlarından Şok İsteği Herkesi Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu! Bakın Ne İstedi - Resim : 2

Yeni yüzler ile birlikte diziye farklı bir havanın geleceği de bahsedilen diğer konular arasında yer almaktadır. Her sezon olduğu gibi bu sezonda ekranlara oldukça iddialı bir dönüş yapmayı planlayan dizi büyük bir merak ile beklenmektedir. Merak edilen diğer bir konuda yeni isimlerin diziye nasıl bir hayat vereceği konusudur. Bunun yanı sıra diziye oldukça iddialı isimlerinde gelmesi beklenen konular arasında yer alan bir durum olur.

Yasak Elma Eda Ece’nin Fanlarından Şok İsteği Herkesi Şaşırttı! Kimse Beklemiyordu! Bakın Ne İstedi ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.