Yasak Elma dizisinden Şevval Sam'la ilgili tüyler ürperten iddia

Yasak Elma dizisiyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yakın bir zamanda final yapacağı ve başrol oyuncularından o ismin ölerek yaşamını kaybedeceği belirtildi. Yasak Elma izleyenlerini ürperten bu haber final iddialarını daha da güçlendirmiş oldu.

FOX TV ekranlarının entrikalar ve sürpriz aşklarla dolu dizilerinden Yasak Elma hakkında yapılan şok bir iddia final fitilini de ateşledi. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinde adım adım sona doğru gelinirken öylesine yaşanan ilginç gelişmeler izleyenler tarafından da yakından takip ediliyor.

4. sezonunda yine ekranlarda fırtınalar estiren Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde Halit karakterinin ölümü sonrasında Talat Bulut’un ayrılışı reytingleri az da olsa düşmesine sebebiyet vermişti. Daha sonrasında da tam 5 isim Yasak Elma dizisinde yaprak dökümüne neden olmuştu.

Yasak Elma dizisinden Şevval Sam'la ilgili tüyler ürperten iddia

Ancak giden oyuncuların yerine Yasak Elma dizisine Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun dahil oluşu senaryonun değişmesine neden oldu. Geçtiğimiz günler içerisinde yaşanan son bir olay akabinde eski oyunculardan Kaya’yı canlandıran Barış Kılıç tekrardan Yasak Elma’ya geri dönüş yapmıştı.

5. sezonuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisinde yaşanan şok gelişme final kapısını da ardına kadar araladı. Son olarak 107. bölümü ile 19 Nisan Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 113. bölümde yani 7 Haziran Pazartesi gününde final yapacağı iddia edildi.

Yasak Elma dizisinden Şevval Sam'la ilgili tüyler ürperten iddia - Resim : 2

Yasak Elma dizisinin finalinde Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender karakterinin öleceği iddia ediliyor. Daha önceden de sık sık ayrılacağı iddiaları kulislerde gezinen Şevval Sam ile ilgili ortaya atılan bu gelişme Yasak Elma izleyenleri üzerinde bir şok etkisi yarattı.

Yasak Elma’nın yeni bölümünde de ilginç gelişmelerin yaşanacağı ve bunlar arasında diziye bebek haberinin damga vuracağı ve bundan da Yıldız’ın annesi olan Asuman’ın yararlanabileceği ifade edildi. Tabi bunlar şimdilik bir iddia. Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Yasak Elma dizisinden Şevval Sam'la ilgili tüyler ürperten iddia ile ilgili etiketler Yasak Elma Şevval Sam Yasak Elma final ender
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.