Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine komik gönderme!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine komik gönderme sosyal medyada komik yorumlara neden oldu.

Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine gönderme! Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Yasak Elma'dan Kanal D'nin Cansu Dere'li dizisi Sadakatsiz'e yapılan gönderme sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından oldu.

Yasak Elma'nın son bölümünde Eda Ece'nin yer aldığı bir sahne akıllara Sadakatsiz dizisinin ilk bölümlerinde Asya'nın bir sahnesini getirdi. Melis Sezen'in sofrada Asya'nın kafasına vurduğu sahne Yasak Elma'da aynen tekrarlanınca Yasak Elma'nın Yıldız karakteri; "Annecim, o başka dizi" diyerek göndermeyi yaptı.

 

 

 

 

Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine komik gönderme! ile ilgili etiketler Yasak Elma Melis Sezen Cansu Dere Sadakatsiz yıldız eda e ce

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.