Yasak Elma Dizisinde Melis Sezen Bombası! Şevval Sam Gidiyor, Eda Ece'nin Yeni Partneri Oluyor!

Entrikası bol dizi Yasak Elma 145. bölümü öncesinde olay bir gelişme yaşandı. Fox TV'ye veda etmesi beklenen diziden ilk başrolün ayrılığı duyuruldu. Bu ayrılık sonrası ise Eda Ece'nin Yasak Elma yeni sezondaki partneri de belli oldu. Detayları sizler için araştırdık.

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma sezon finali önce büyük bir bomba patlattı. Ayrılıkların ve yeni oyuncuların dahil olmasıyla sık sık gündem olan Yasak Elma 145. bölümü öncesi sürpriz bir transfer hamlesiyle sarsıldı. Dengeleri alt üst edecek gelişme dizinin yeni sezonunda yaşanacak. Yasak Elma Dizisinde Melis Sezen Bombası! Şevval Sam Gidiyor, Eda Ece'nin Yeni Partneri Oluyor!

Yasak Elma Sezon finali öncesi Çağatay'ın öz kardeşi olduğunu söyleyen birinin ortaya çıkması şaşkınlık yaratırken aldığımız bir ayrılık haberi bu gelişmeyi gölgede bıraktı.

Melis Sezen'in Yasak Elma dizisine dahil olacağı haberi dizinin hayranlarını harekete geçirdi. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle dikkatleti üzerine çeken Melis Sezen Yasak Elma kadrosuna dahil oluyor.

Eda Ece ile partner olacak olan Melis Sezen'in gelmesiyle birlikte Yasak Elma'da bir dönem kapanacak. Ender karakterini oynayan Şevval Sam'ın da gelecek sezon kadrodan ayrılacağı kesinleşti. Uzun süredir konserlerine ağırlık vermek isteyen ünlü oyuncu Yasak Elma dizisindeki Ender karakterini başarıyla canlandırıyordu.

Yasak Elma Dizisinde Melis Sezen Bombası! Şevval Sam Gidiyor, Eda Ece'nin Yeni Partneri Oluyor!

ŞEVVAL SAM'IN YERİNE MELİS SEZEN GELİYOR!

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan eğlence programı Maske Kimsin Sen'de Eda Ece Melis Sezen'den boşalan jüri koltuğuna oturmuştu. Bu haberle ikili sonunda dizi setinde de bir araya gelecek.

Yasak Elma Dizisinde Melis Sezen Bombası! Şevval Sam Gidiyor, Eda Ece'nin Yeni Partneri Oluyor! - Resim : 2

Öte yandan Yasak Elma dizisi yeni sezonda FOX TV ekranına veda edebilir. Gelen son haberler yapımcı ile Fox yönetimi arasında gelecek sezon için anlaşma yapılmadığını gösteriyor. 5 sezondur FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma yeni sezonda bakalım hangi kanalda ekrana gelecek.

 

 

Y

Yasak Elma Dizisinde Melis Sezen Bombası! Şevval Sam Gidiyor, Eda Ece'nin Yeni Partneri Oluyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma Şevval Sam Eda Ece Melis Sezen ayrılıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.