Yasak Elma dizisinde mantık hatası! Sosyal medya bunu konuşuyor!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Son zamanlarda birçok karakterin diziden ayrılmasıyla büyük bir değişime gidilen dizide yaşanan bazı olaylar izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizinin senaryosunda yapılan mantık hataları sosyal medyada ağır eleştirilere neden oldu.

Televizyon dünyasının ilgi çekici yapımlarından Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları Fox Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Sosyal medyada da trend olmayı başaran yapım zaman zaman izleyicilerin eleştirilerinden de kaçamıyor. Dizinin son haftalardaki bölümlerinde yaşanan olaylar beraberinde mantık hatalarını getirdi.

Yasak Elma dizisinde mantık hatası! Sosyal medya bunu konuşuyor!

Yasak Elma izleyicileri senaryodaki bazı olayların mantıksız olduğunu dile getirerek senaristlere ağır eleştirilerde bulundu. Dizide Feride Hanım ile Yıldız arasında geçen diyalog ekran başındakileri bir hayli kızdırdı. Feride’nin birçok konuda bilgi sahibi olmasının, Şahika ve Yıldız hakkında araştırma yapmasının fakat bazı konuları hiç bilmemesinin mantıksız olduğunu söyleyen izleyiciler görüşlerini sosyal medyadan paylaştı.

Yasak Elma dizisinde mantık hatası! Sosyal medya bunu konuşuyor! - Resim : 2

Bir izleyici “Bu Feride, o kadar geçmişi biliyor, Halit’in düğününde 3 kadına gelinlik giydirildiğini, Şahika’yla nasıl nişanlandığını bilmiyor, çok mantık hatası var çok” yorumunda bulundu.

Bir başka izleyici yaptığı yorumda: “Şahika da 2 kez evlendi ve 2 kocası oldu. Onun gerçek tarzını, tavrını bilmemesi, öğrenmemesi çok saçma gerçekten” itirazında bulundu.

Yasak Elma dizisinde mantık hatası! Sosyal medya bunu konuşuyor! - Resim : 3

Yasak Elma dizisinde mantık hatası! Sosyal medya bunu konuşuyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.