Yasak Elma Dizisinde Handan'ın Kan Bağı Ortaya Çıktı! Geçmiş Hesaplar Ortaya Dökülüyor

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 134. bölümü ile ekrana geliyor. Diziye geçtiğimiz bölüm Kumru'nun annesi olarak katılan Handan karakteri geçmişin hesaplarını ortaya dökmeye geliyor. Bir dönem dizide Halit'in düşmanı olan Nadir Kılıç ile kan bağı olduğu ortaya çıkan Handan Neler planlıyor? İşte Yasak Elma son bölüm...

Yasak Elma 134. bölümü ile geçmişin hesapları bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Pazartesi akşamları reytinglerde güçlü rakiplerini ezen dizinin son bölümünde Kumru'nun annesi Handan ortaya çıktı. Kızının başına gelenlerinin en büyük sorumlusu olarak Yıldız'ı gören Handan, bu işin yolunun Ender'den geçtiğini gayet iyi biliyor. Ancak Şebnem Dönmez'in hayat verdiği Handan'ın ilginç bir detayı var. Yasak Elma Dizisinde Handan'ın Kan Bağı Ortaya Çıktı! Geçmiş Hesaplar Ortaya Dökülüyor.

Kumru'nun annesi Handan Kılıç'ın geçmişin hesaplarını sormaya geldiği Yasak Elma'da bir dönem Talat Bulut'un hayat verdiği Halit'in en büyük düşmanı Nadir Kılıç ile kan bağı ortaya çıktı.

Yasak Elma'da Handan Geçmişin Hesaplarını Soruyor!

Yasak Elma yeni bölümün yayınlanmasının ardından izleyiciler de Handan'ın Nadir Kılıç'ın kız kardeşi olabileceği yorumları da beraberinde getirdi. Yasak Elma senaristinin ilerleyen bölümlerde bir sürprize mi hazırlandığını hepimiz göreceğiz.

Yıldız ve Doğan evliliğinin çatırdamaya başladığı Yasak Elma 134. bölüm bu akşam FOX TV ekranlarında olacak.

Yasak Elma Dizisinde Handan'ın Kan Bağı Ortaya Çıktı! Geçmiş Hesaplar Ortaya Dökülüyor ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma son bölüm handan kan bağı ender yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.