Yasak Elma Dizisinde Doğan'ın Ablası Rolüne Evet Dedi! Ünlü Oyuncu Bu Kez Geliyor!

5 Sezondur reytinglerin zirvesinden inmeyen rekortmen dizi Yasak bu yıl da beklentilerin üzerinde yer aldı. Hikayesinin bir an olsun heyecanı kesmediği dizinin yeni sezon hazırlıkları da şimdiden başladı. Daha önce teklif götürülen ancak kabul etmeyen ünlü oyuncu da Yasak Elma 6. sezonda geliyorum dedi. İşte Yasak Elma dizisine katılan ünlü isim...

Yayınlandığı ilk günden bu yana her bölümü bir başka olaya ve heyecana sahne olan fenomen dizi Yasak Elma yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. 5 sezondur reyting kaygısı yaşamadan yoluna devam eden dizinin yeni sezon hazırlıkları da şimdiden start aldı. Yasak Elma Dizisinde Doğan'ın Ablası Rolüne Evet Dedi! Ünlü Oyuncu Bu Kez Geliyor!

Yasak Elma Doğan'ın ablası rolüyle diziye katılan ünlü isim de belli oldu. Murat Aygen'in canlandırdığı Doğan karakteri bu sezonun en çok konuşulan ismi olmuştu. Yıldız ile olan evililikleri de geçtiğimiz bölümlere damga vuran Doğan'ın ablası Yasak Elma 6. sezonda ekranda olacak. Geçtiğimiz yıl teklif götürülen ancak kabul etmeyen Nebahat Çehre'de Yasak Elma yapımcılarına sonunda evet dedi.

Nebahat Çehre'nin Yasak Elma dizisine transfer olması artık an meselesi. Usta sanatçının bir süredir ekranda görünmemesi hayranlarını da üzmüş ve yeni proje beklediklerini dile getirmişlerdi.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma 6. sezon için gelişmeleri takip ediyoruz. Diziden gelen son trasnfer haberi de Nebahat Çehre oldu.

Yasak Elma Dizisinde Doğan'ın Ablası Rolüne Evet Dedi! Ünlü Oyuncu Bu Kez Geliyor!

Murat Aygen'in ablası rolüyle oyuncu kadrosuna katılması beklenen Nebahat Çehre'nin şüphesiz diziye farklı bir hava katacağını düşünenler çoğunlukta. Ancak konuyla ilgili ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

 

Yasak Elma Dizisinde Doğan'ın Ablası Rolüne Evet Dedi! Ünlü Oyuncu Bu Kez Geliyor! ile ilgili etiketler Nebahat Çehre Yasak Elma Murat Aygen doğan yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.