Yasak Elma Büyük Transfer! Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor! Peki Ece Dizdar Kimdir!

Yasak Elma dizisine transfer olan Ece Dizdar yeni rolü ile diziye renk katacak. Seyircinin merakla beklediği Ece Dizdar Kimdir? İşte bilinmeyen yönleri...

Başarılı oyuncu kimliğiyle tanınan ve kısa süre içinde belirli hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ece Dizdar, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oluyor! Peki Ece Dizdar kimdir? Gelin bu soruyu hep birlikte inceleyelim.

Ece Dizdar Kimdir?

Ece Dizdar 23 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçüklüğünden bu yana hem Türkiye’yi hem de bazı ülkeleri gezebilme fırsatı olmuştur. Başarılı oyuncu Ece Dizdar oyunculuk kariyerine 12 yaşında Belçika’da başladı. Çok küçük yaşlarda ise ses ve dans üzerine birtakım eğitimler aldı. Bunun üzerine de oldukça fazla bilgi sahibi olarak çeşitli alanlarda görev yaptı.

Yasak Elma Büyük Transfer! Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor! Peki Ece Dizdar Kimdir!

Ece Dizdar Eğitim Hayatı

Ece Dizdar Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Buradan mezun olduktan sonra Londra’ya taşınmıştır. Başarılı oyuncu Ece Dizdar ARSTED oyunculuk akademisinde burslu bir şekilde eğitimini tamamlamayı başarmıştır. Bunun ardından da profesyonel bir şekilde oyunculuk hayatı başlamıştır.

Yasak Elma Büyük Transfer! Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor! Peki Ece Dizdar Kimdir! - Resim : 2

Ece Dizdar Hakkında Bilinmeyenler

Ece Dizdar tüm bunların yanı sıra profesyonel reklam dublajcısı olarak karşımıza çıkar. Hem İngiltere hem Türkiye olmak üzere birçok yerde sinema alanında oyunculuğuna devam ediyor. Oyuncunun ilk filmi ise ‘En Son Babalar Duyar’ olmuştur. Karakol, Al Yazmalım, Şubat ve Al Yazmalım filmlerinde de görev almıştır.

Yasak Elma Büyük Transfer! Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor! Peki Ece Dizdar Kimdir! - Resim : 3

Ekran karşısında duruşu ve sergilemiş olduğu oyunculuk ile sevenlerini kendine hayran bırakmayı başarmıştır. Bu başarı onu birçok diziye ve reklam filmlerine de çağrı yapmıştır. Kendisine pek çok yerden iş birliği gelmiştir. Güzel oyuncu samimi ve hoşgörülü oluşuyla birçok dizide görev alarak her rolünün hakkını vermeyi başarmıştır. Bu başarı onu pek çok ödüle de layık görmüştür. Ece Dizdar’ın almış olduğu ödülleri gelin hep birlikte inceleyelim.

Ece Dizdar’ın Almış Olduğu Ödüller

Ece Dizdar ilk ödülünü 2013 yılında almıştır. Ardından da 2016 yılında Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncuları Ödüllerine layık görülmüştür. Buradan da en başarılı kadın oyuncu unvanını almaya hak kazanmıştır. Almış olduğu ödüller onu her zaman daha iyi bir oyuncu haline getirmiştir.

Yasak Elma Büyük Transfer! Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor! Peki Ece Dizdar Kimdir! ile ilgili etiketler ece dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.