Yasak Elma bu akşam var mı? Neden yayınlanmıyor?

Yasak Elma bu akşam var mı? FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi nefes kesen son bölümünün ardından sevenleri yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı konusunda internette bilgi topluyor. Başrollerini Şevval Sam ve Talat bulutun paylaştığı dizi de ikiliye başrolde Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna eşlik ediyor. Yasak Elma bu akşam var mı? Neden yayınlanmıyor? 14 Ocak Fox TV yayın akışı! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularının cevaplarını sizler için topladık.Merak edilen detaylar...

Yasak Elma bu akşam var mı? Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Yasak Elma'nın 29.yeni bölümünün ne zaman yayınlancağı merak konusu.Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi de sular durulmuyor.Başrollerini Şevval Sam ve Talat bulutun paylaştığı dizi de ikiliye başrolde Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna eşlik ediyor. Yasak Elma bu akşam var mı? Neden yayınlanmıyor? 14 Ocak Fox TV yayın akışı! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularının cevaplarını sizler için topladık.Merak edilen detaylar...

Yasak Elma bu akşam var mı? Neden yayınlanmıyor?

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Geçtiğimiz yayınlanmayan Yasak Elma dizisi bugün de ekrana gelmeyecek. FOX TV yayın akışında da görünmeyen dizinin yeni bölümünün 21 Ocak Pazartesi günü ekrana gelmesi bekleniyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER BEKLENİYOR?

Yasak Elma son bölüm finalinde Yıldız’ın büyük hatasına yer verildi. Halit’i terk eden Yıldız, Kemal’e sığınmak istedi. Ama çok geç kalmıştı. Şimdi Yıldız’ın bu durumdan nasıl kurtulacağı merak ediliyor. Şöhret ve maddi gücü nedeniyle evlendiği Halit ile evliliği bitecek mi bunu hep beraber göreceğiz. Ayrıca Zeynep ile Alihan da henüz barışmış değil. Alihan, Zeynep’e gerçekleri anlatarak kendini affettirmeye çalışsa da Zeynep onu dinlemeye bile tahammül edemiyor.

YASAK ELMA 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep ofisine geldiğinde köpeği ile karşılaşıyor. Sevgi ile ona yaklaşıyor. Alihan da onları izliyor. Alihan, Zeynep’e kızdığını söylüyor. Ama Zeynep ona kızmaya hakkı olmadığını söylüyor. Alihan her şeyi anlatmayı ama karşılığında da onu affetmesini istiyor. Zeynep ile Alihan arasında bir kez daha gerginlik yaşanıyor. Alihan Zeynep’e pişman olacaksın diyerek oradan ayrılıyor.

YILDIZ İLE KEMAL SON ANDA YAKALANMAKTAN KURTULUYOR

Yıldız ile Kemal beraberler. Kemal Yıldız’ı bu şekilde yalnız bırakmak istiyor. Yıldız ‘git’ dese de sözünü dinletemiyor. Kemal tam dışarı çıktığı anda Halit’i görüyor. Yıldız bir anda panik oluyor ve ‘öldürecek bizi’ diyor. Kemal bir fırsatını bulup kaçıyor. Halit Yıldız ile konuşmak istiyor ve özür diliyor. Yıldız’ı eve götürmek istediğini söylüyor. Yıldız, Halit’e ‘bana değer vermiyorsun’ diyor.

ENDER YİNE BİR İŞLER PEŞİNDE

Ender Alihan’ın aile albümüne bakıyor. Halit ile çekilmiş eski fotoğrafa denk geliyor. Kendi kendine konuşarak ‘bu işi çözmek lazım’ diyor. Zerrin’i arıyor. Ama Zerrin onu tersliyor. Bir de bu yetmezmiş gibi evdeki bazı eşyaları çöpe atıyor.

DÜNDAR ZEYNEP’İN PEŞİNDE

Dündar, Zeynep’i ziyarete geliyor. Köpek olayından dolayı üzüntüsünü dile getiriyor. Ayrıca Alihan’ın kim olduğunu da soruyor. Zeynep Dündar’ı kırmadan onu kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor.

ALİHAN İLE ENDER’DEN BÜYÜK KAVGA

Alihan ile Ender çatışıyorlar. Ender, Alihan’a ‘ne kadar da Halit’e benziyorsun. Gören de baban sanır’ diyor. Aliahn Ender’in eşyalarını atmasına çok kızıyor. Alihan onu çok sert uyarıyor.

DİZİLER NEDEN YOK?

Reklam anlaşmaları ve planlamaların belirlenmesi sebebiyle her yeni yıl girişinde birkaç hafta ara veren diziler, bu yıl da aynı sürecin içerisinde yer alacak.

TV8 yapımı olan Jet Sosyete'nin senaristi Gülse Birsel, dizilerin ara vermesiyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu;

“Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!”

KADROYA KATILAN YENİ OYUNCULAR

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ dizisine Yeliz Şar konuk olurken, Sarpcan Köroğlu kadroya dahil oldu.

Defne (Yeliz Şar), Ender’le (Şevval Sam) yakın arkadaşken Halit’le (Talat Bulut) sevgili olmuş, ve yıllar sonra karşılaştığında, tekrar duyguları harekete geçmiş güzel ve varlıklı bir kadındır.

Kemal (Sarpcan Köroğlu) ise Yıldız’ın (Eda Ece) en büyük aşkı ve bir gün evli kaldığı kocasıdır. Yıllar sonra Yıldız’ın karşısına çıkma sebebi hem ondan intikam almak, hem de ne kadar güçlü olduğunu göstermektir.

ŞEVVAL SAM KİMDİR?

Şevval Sam,11 Kasım 1973, İstanbul, Türk oyuncu ve müzisyen. Sanatçı Leman Sam'ın kızıdır.

İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı.

1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu.

Sanatçı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı, çeşitli sinema film ve dizilerde rol aldı.

Diskografi

Sek (2006)
Istanbul's Secrets (2007)
Karadeniz (2008)
Has Arabesk (2010)
II Tek (2012)
Tango (2012)
Toprak Kokusu (2015)
Nanninom (2016)

Filmografi

Kara Kutu (TV dizisi) 2015
Martılar ve İstanbul (2002)
Yaşamın Kıyısında (2006)
Siyah Beyaz (2010)

Eda Ece kimdir?

Eda Ece, 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğmuştur. Tam adı Eda Ece Uzunalioğlu'dur. Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesinde tamamlayan Ece, yüksek eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü üzerinde tamamlamıştır.
Üniversite eğitimini bitirdikten sonra Sanat Tarihi üzerine ders aldı ve bir galeride çalışmaya başladı. Ayrıca okul yıllarında tiyatro kollarına üye olan ve oyunlarda görev alan Eda Ece, bir gün oynamış olduğu bir tiyatro oyununda menajerTümay Özokur'un dikkati çekerek oyunculuk teklifleri almıştır.
2011 - 2014 yılları arasında "Pis Yedili" adlı dizide Eda Ece, Günçiçek Seymen (Cimbom) karakterini canlandırırken Ayşegül Aldinç, Turan Özdemir, Asuman Dabak, İlkay Akdağlı, Hazal Şenel, Melis Babadağ, Burak Alkaş, Halil Babürile birlikte oynadı.

2013 yılında "Beni Böyle Sev" adlı dizide Zeynep Çamcı, Alper Saldıran,Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile oynadı.

Eda Ece ayrıca 2013 yılında "Kızım İçin" adlı sinema filminde Yetkin Dikincilerve İnci Türkay ile birlikte oldu.

Eda Ece, 2015 yılında başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin'in oynadığı "İlişki Durumu: Karışık" adlı dizide Ceren rolünü oynadı.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - İlişki Durumu: Karışık (Elif) (TV Dizisi)
2015 - Kocan Kadar Konuş (Ceren) (Sinema Filmi)
2013 - Kızım İçin (Tuba) (Sinema Filmi)
2013 - Beni Böyle Sev (Zeyno) (TV Dizisi)
2011 - 2014 - Pis Yedili (Günçiçek Seymen(Cimbom)) (TV Dizisi)
2011 - Adını Feriha Koydum 1.Sezon (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2010 - Mahpeyker Kösem Sultan (Sinema Filmi)
2007 - Bez Bebek (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2004 - Aşkın Mucizeleri (TV Dizisi)
2003 - Hayat Bilgisi (Konuk Oyuncu(Sude)) (TV Dizisi)

TALAT BULUT KİMDİR?

1956 yılında Kars'da doğdu. Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı.

Uzun süre AST bünyesinde çalışan sanatçı, Türkan Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçerek Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Bir dönem Türk sinemasının üretkenliğinin azaldığı süreçte etkinliklerine ara verdi. Kaliteli filmlerde oynamayı tercih eden Bulut; halen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dır.

Ödülleri

7. Ankara Film Festivali - 1995, En İyi Erkek Oyuncu, Manisa Tarzanı
1. Ankara Film Şenliği - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Herşeye Rağmen
20. Antalya Film Şenliği - 1983, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Derman
37. Antalya Film Şenliği - 2000, En İyi Erkek Oyuncu, Melekler Evi
22. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2000, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Abuzer Kadayıf

Filmografisi

Mutluluk- 2007
Annem - 2007
Saklambaç - 2005
Aşk Olsun - 2003
Melekler Evi - 2000
Abuzer Kadayıf - 2000
Köçek - 2000
Cemile Ve Umudun Masalı - 1995
Manisa Tarzanı - 1994
Herşeye Rağmen - 1988
Kurtar Beni - 1987
Prenses - 1986
Son Urfalı - 1986
Su - 1986
Yapayalnız - 1986
Yunus Emre - 1986
Kurbağalar - 1985
Kuyucaklı Yusuf - 1985
Fidan - 1984
Karanfilli Naciye - 1984
Firar - 1984
Derman - 1983
Göl - 1982
Çayda Çıra - 1982
Yaşamak Seninle Güzel - 1982
Yılanı Öldürseler - 1981
Beni Böyle Sev - 1980
Hazal - 1979

Yasak Elma bu akşam var mı? Neden yayınlanmıyor? ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Yasak Elma 14 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.