Yasak Elma Başlıyor! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Çok Heyecanlı! Yeni Karakterler İse Muhteşem

Yasak Elma oyuncu kadrosunda oldukça önemli değişiklikler yaşanmış durumda. Yasak Elma dizisini seven seyirciler yeni sezon ile ilgili bütün gelişmeleri çok daha yakından takip eder vaziyette. Her zaman çok sevilen ve izlenen Yasak Elma dizisi 5. Sezonu için artık gün sayımına başlandı.

Yasak Elma oyuncu kadrosunda oldukça önemli değişiklikler yaşanmış durumda. Yasak Elma dizisini seven seyirciler yeni sezon ile ilgili bütün gelişmeleri çok daha yakından takip eder vaziyette. Her zaman çok sevilen ve izlenen Yasak Elma dizisi 5. Sezonu için artık gün sayımına başlandı. Yasak elma sezon finaline gireli hemen hemen 3 ay olmuş durumdadır.

Yasak Elma Başlıyor! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Çok Heyecanlı! Yeni Karakterler İse Muhteşem

Diziyi seven seyirciler yeni sezonun ne zaman başlayacağıyla ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Pek çok yeni sezon dizilerinin araştırılan isimleri arasında ve en başta yasak elma da yer alıyor. Yasak elma yeni sezon bölümü 13 Eylül pazartesi akşamı seyircileriyle buluşacak.

Yasak Elma Yeni Sezon Kadrosunda Kimler Yer Alıyor

Yasak elma dizisine 5. Sezonda Murat Aygen eşlik ediyor. Oldukça başarılı ve çok sevilen oyuncu bu dizide doğan karakterini canlandıracak. Biran Damla Yılmaz da yasak Elma dizisinde kumru karakterini canlandırıp seyircilerin karşına çıkacak.

Yasak Elma Başlıyor! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Çok Heyecanlı! Yeni Karakterler İse Muhteşem - Resim : 2

Oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Erbil'in kızı da yer alıyor. Kendisi bu dizide canan karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezonda Gülnaz rolünü canlandıracak olan Gizem Denizci ise Adana'dan İstanbul'a gelen Ömer'in babasının hemşiresi rolünde oynayacak.

Bazı Roller Henüz Belli Değil!

Dizide yer alan Doğan'ın sevgili rolündeki Arzu'ya ve Ömer'in babasının kimler tarafından oynayacağı daha henüz belirlenmedi. Ekranların en çok sevilen ve izlenen dizisi yasak Elma’yı hayranları büyük bir heyecan ile bekliyor.

Yasak Elma Başlıyor! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Çok Heyecanlı! Yeni Karakterler İse Muhteşem - Resim : 3

Reyting rekorları kıran dizi yeni sezonda da yeni diziler ile oldukça büyük bir rekabet içerisine girebilir. Bu sezonda Nesrin Cevadzadenin dizide rol almayacağı bildirilirken yeni bir dizide rol alacağı da öğrenildi. Yeni sezonda Show TV ekranlarında başlayacak olan Üç Kuruş dizisinde oynayacağı öğrenildi.

Yasak Elma Başlıyor! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Çok Heyecanlı! Yeni Karakterler İse Muhteşem ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.