Yasak Elma 97. bölüm izle!

Yasak Elma 97. bölüm izlenmek için yayında. 8 Şubat Pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 97. bölüm full izle tek parça olarak fox play platformunda da yayınlanacak.

Yasak Elma 97. bölüm FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece'nin oynadıhğı Yasak Elma dizisinin son bölümü FOX TV'de izleyicisi ile buluştu. İşte Yasak Elma 97. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Fox play ve youtube yayınında olacak.

YASAK ELMA 97. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır.

yasak elme 97. bölüm ile ilgili görsel sonucu

Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

 

Yasak Elma 97. bölüm izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 97. bölüm tek parça yasak elma en son bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.