Yasak Elma 95. bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma 95. bölüm fragmanı izle! Yasak Elma 95. bölüm fragmanı merak ediliyor. 18 Ocak akşamı FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 95. bölüm fragmanı izle merak ediliyor. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece'nin rol aldığı ve Pazartesi akşamları FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 95. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Yasak Elma 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YASAK ELMA 95. BÖLÜM FRAGMANI İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Şahika ve Ender şimdi de Hasan Ali’yi devirip şirkete geri dönmenin yollarını arıyorlar. Tekrar eski şaşalı günlerine dönmek isteyen ikili, kurdukları planla bir taşla iki kuş vurmanın peşindeler. Şahika, Hasan Ali’nin evine kamera yerleştirmeleri gerektiğini söyler ve bu amaçla bir plan hazırlar. Bu plana diziye yeni dahil olan Nilperi Şahinkaya’nın karakteri de eşlik edecektir. Ender ve Şahika, Hasan Ali’nin evine girerler ve gizli kamerayı bir güzel yerleştirirler. BU iş hiç de sandıkları kadar kolay olmaz. Özellikle Ender, Şahika’yı satmaya hazırdır bile.

Eve yerleştirilen kameradan Hasan Ali’nin şok anları ortaya çıkıyor! Hasan, İki kişinin bildiği sır değildir Sedat diyerek tetiğe basıyor ve Sedat’ı öldürüyor! Hasan Ali’nin katil olduğu anları izleyen Ender ve Şahika büyük şok yaşıyor! Peki şimdi ne olacak? Yasak Elma 94. bölüm heyecan dolu ve gerilimli sahneleriyle büyük beğeni toplamayı başardı!

Yasak Elma 95. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 95. bölüm fragmanı yasak elma yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.