Yasak Elma 93. son bölüm!

Yasak Elma canlı yayınla FOX TV'de. 11 Ocak Pazartesi akşamı 93. bölümüyle yayınlanacak olan ve izleyenleri adeta ekran başına kilitleyen Yasak Elma 93. bölüm full tek parça FOX TV canlı yayın ve fox play platformunda izlenebilecek. Peki, Yasak Elma'da neler olacak?

Yasak Elma yepyeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrol oynadığı ve Halit Argun'un diziye dönüp dönmeyeceğinin konuşulduğu Yasak Elma 93. bölüm tek parça fox tv canlı yayın ve fox youtube kanallarında.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yasak Elma 92. bölümde neler oldu? Yasak Elma 93. bölüm fragmanı yayınlandı  mı?

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür.

 

Yasak Elma 93. son bölüm! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 93. bölüm tek parça yasak elma canlı yayın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.