Yasak Elma 93. bölüm izle!

Yasak Elma 98. bölüm full izlenmek için yayında. 11 Ocak Pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 93. bölüm full izle bağlantısı tek parça halinde FOX PLAY platformunda da izlenebilecek. Peki, Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

Yasak Elma 93. bölüm ile bu akşam FOX TV'de yayınlandı. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece'nin rol aldığı Yasak Elma son bölümde; Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sundu. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alındı. Peki, Yasak Elma 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır.

Yasak Elma 93. bölüm fragmanı izle! Yasak Elma yeni bölüm ilk sahne önizleme

Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

YASAK ELMA 94. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma yeni bölümüyle 11 Ocak Pazartesi akşamı yayınlandı. İzleyenler şimdiden Yasak Elma'nın 94. bölüm fragmanını merak ediyor.

 

Yasak Elma 93. bölüm izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 93. bölüm izle yasak elma 93. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.