Yasak Elma 93. bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma 93. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 4 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 93. yeni bölüm ilk sahnesi merakla beklenmekte. Peki, Yasak Elma 93. bölüm önizleme yayınlandı mı?

Yasak Elma 93. bölüm fragmanı izlenmek için takipçiler tarafından araştırılmakta. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin son bölümü 4 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. İzleyenler ise şimdiden Yasak Elma dizisinin 93. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Yasak Elma 93. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 93. bölüm fragmanı izle!

Yıldız ve Çağatay sonunda evlenmiştir. Bu evlilik herkesi şoke ederken yeni aşıklar hayatlarını yeniden düzene sokmaya çalışır. Ender ve Yıldız aldığı ağır bir darbe neye uğradıklarını şaşırırlar. Hiç beklenmedik bir yerden gelecek olan bu ağır darbe sonrasında hepsinin hayatında kalıcı izler bulunacaktır.

Yıldız ile Çağatay çifti ailelerine karşı akıl almaz bir mücadele içerisine girişmişlerdir. Bu savaş her geçen gün biraz daha şiddetlenirken büyük bir yol ayrımı da beraberinde gelir.

Ender ise Halit’in yaşadığına kimseyi inandıramamıştır. Ve bu işin peşini de bırakmaya hiç ama hiç niyeti yoktur. Halit’i bulmak için yollara düşen Ender haklılığını kanıtlamak için herkesle amasız bir mücadele içerisine girişecektir.

Yasak Elma 93. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma Yasak Elma 93. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.