Yasak Elma 92. bölüm full izle!

Yasak Elma 92. bölüm full izle! FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma, yeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak. 4 Ocak akşamında yeni bölümde; Yıldız ile Çağatay’ın evlenmesi herkesi şoke eder. Ender ile Yıldız’ın aldığı derin darbe ise kalıcı izler bırakır. Yasak Elma yeni bölümünü izlemek isteyenler ise araştırmalarına başladı. İşte Yasak Elma 92. bölüm full izle! Yıldız ile Çağatay evlendi mi?

Yasak Elma 92. bölüm full izle! FOX TV ekranlarında büyük bir merakla takip edilen dizilerinden biri olan Yasak Elma, yeni bölümüyle yine izleyenlerinin karşısında. Yıldız ile Çağatay’ın evlenmesi herkesi derinden etkilemiştir. Ancak asıl mesele Ender ve Yıldız’a vurulacak olan ağır darbeden geçer. İşte Yasak Elma 92. bölüm full izle! Yıldız ile Çağatay evlendi mi?

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yıldız ve Çağatay sonunda evlenmiştir. Bu evlilik herkesi şoke ederken yeni aşıklar hayatlarını yeniden düzene sokmaya çalışır. Ender ve Yıldız aldığı ağır bir darbe neye uğradıklarını şaşırırlar. Hiç beklenmedik bir yerden gelecek olan bu ağır darbe sonrasında hepsinin hayatında kalıcı izler bulunacaktır.

Yasak Elma 92. bölüm full izle!

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız ile Çağatay çifti ailelerine karşı akıl almaz bir mücadele içerisine girişmişlerdir. Bu savaş her geçen gün biraz daha şiddetlenirken büyük bir yol ayrımı da beraberinde gelir.

YASAK ELMA 92 BÖLÜM FULL İZLE

Ender ise Halit’in yaşadığına kimseyi inandıramamıştır. Ve bu işin peşini de bırakmaya hiç ama hiç niyeti yoktur. Halit’i bulmak için yollara düşen Ender haklılığını kanıtlamak için herkesle amasız bir mücadele içerisine girişecektir.

Yasak Elma 92. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma Yasak Elma 92. bölüm yasak elma son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.