Yasak Elma 92. bölüm izle!

Yasak Elma 92. bölüm full izlenmek için yayında. 4 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 92. bölüm tek parça halinde FOXPlay’de. Peki, Yasak Elma son bölümünde neler yaşandı.

Yasak Elma 92. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 4 Ocak gününde FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma 92. son bölümü tek parça yine FOXPlay platformu üzerinden izlenebilecek.

YASAK ELMA 92. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin yer aldığı Yasak Elma dizisi 92. bölüm ile FOXPlay platformunda izleyenleri ile buluştu. Yasak Elma 93. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yasak Elma 92. bölüm izle!

Yıldız ve Çağatay sonunda evlenmiştir. Bu evlilik herkesi şoke ederken yeni aşıklar hayatlarını yeniden düzene sokmaya çalışır. Ender ve Yıldız aldığı ağır bir darbe neye uğradıklarını şaşırırlar. Hiç beklenmedik bir yerden gelecek olan bu ağır darbe sonrasında hepsinin hayatında kalıcı izler bulunacaktır.

Yıldız ile Çağatay çifti ailelerine karşı akıl almaz bir mücadele içerisine girişmişlerdir. Bu savaş her geçen gün biraz daha şiddetlenirken büyük bir yol ayrımı da beraberinde gelir.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.