Yasak Elma 91. son bölüm izle!

FOXT TV canlı yayın Yasak Elma 91. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX TV'de yayınlanacak. 28 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelen Yasak Elma 91. bölüm tek parça fox play ekranlarında da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Yasak Elam 91. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece'nin rol aldığı ve Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma 91. bölüm tek parça fox canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümü büyük ilgi çekmişti. Peki, 28 Aralık yeni bölümde neler yaşanacak?

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika’nın kendini bambaşka biri olarak tanıtıp, Feride’ye yaklaşması, Yıldız ve Çağatay ilişkisinde sorunlara neden olur. Şahika, Feride'yle yaptığı planda Çağatay'ı zor durumda bırakmayı başarıyor. Ender biri tarafından takip edildiğini anlar ve takip edenin kim olduğunu bulmaya çalışır.

Ender, oynanan oyunların farkında! Bu akşam #gizlikalsın etiketimize yorumlarınızı bekliyoruz! @FOXTurkiye pic.twitter.com/pEri79Q4SC

— Yasak Elma (@yasakelmafox) December 28, 2020

Yasak Elma 91. Bölüm Full İzle (Tek Parça - Son Bölüm) video izle

Sonucunda uzun zamandır saklanan büyük bir sırrın ipucunu bulur. Ender, Caner'le yaptığı araştırmalar sonucunda Halit'in yaşadığı kanısına varır. Yıldız, Feride'yle tanışıp buzları eritme niyetiyle hareket ederken Feride ona hiç beklemediği ithamlarda bulunur.

FOX TV CANLI YAYIN YASAK ELMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 91. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma fox canlı yasak elma 91. bölüm tek poarça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.