Yasak Elma 90. bölüm fragmanı! Halit geri mi dönüyor, ölmedi mi?

Yasak Elma Halit geri mi dönüyor sorusu akıllara durgunluk verdi. Yasak Elma 90. bölüm fragmanında Halit’in tekrardan görünmesi kafaların karışmasına neden olurken Talat Bulut’un yeniden geri döneceği iddiaları izleyenleri adeta şok etti.

Yasak Elma dizisinde Halit’in ölümünden sonra düşen reytingler dizi yapımcısını harekete geçirdi. Yasak Elma’nın son yayınlanan 90. bölüm fragmanında Ender karakterine hayat veren Şevval Sam’ın ‘Halit ölmemiş mi’ sorusu bir anda ortalığı ayağa kaldırırken Talat Bulut’un geri döneceği iddiaları sonrasında izleyenlerde şok oldu.

Yasak Elma Halit ölmedi mi?

Dizinin hayranlarını Talat Bulut’un yeniden Yasak Elma’ya geri dönüp dönmeyeceğini merak ederken, Yasak Elma 90. bölüm fragmanında Ender’in ‘Halit ölmemiş mi’ sorusu kafaların iyice karışmasına sebebiyet verdi.

Yasak Elma son bölümünde; Yıldız ve Çağatay’ın başlayan ilişkisi Feride için büyük bir kabusun habercisidir. Feride, Yıldız ve Çağatay’ı ayırmak için elinden geleni ardına koymazken bulduğu bir çözüm ise herkesi şaşkına çevirecektir.

Yasak Elma 90. bölüm fragmanı! Halit geri mi dönüyor, ölmedi mi? ile ilgili etiketler Yasak Elma Talat Bulut yasak elma halit Yasal Elma 90. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.