Yasak Elma 86. bölüm full izle!

Yasak Elma 86. bölüm full kesintisiz izle! Yasak Elma 86. yeni bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde FOX TV'de yayınlanacak. 23 Kasım akşamın Erdal Özyağcılar'ın katılacağı Yasak Elma 86. bölüm tek parça fox play ekranlarında izlenebilecek.

Yasak Elma 86. bölüm izle bağlantısı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Şevval Sam ve Gökhan Alkan'ın rol aldığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 86. son bölüm tek parça youtube üzerinden de izlenecek.

Yasak Elma son bölümde; Halit’in vefatından sonra herkes dağılmıştır. Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar. Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur. Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.

YASAK ELMA 86. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 86. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma son bölüm tek parça yasak elma 86. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.