Yasak Elma 84. bölüm full kesintisiz izle!

Yasak Elma 84. bölüm full kesintisiz izle! Yasak Elma 84. bölüm izle linki tek parça FOX TV'de. 9 Kasım Pazartesi Yasak Elma 84. bölüm tek parça FOX PLAY'den izlenebilecek.

Yasak Elma 84. bölüm izle bağlantısı araştırılıyor. Başrollerinde Talat Bulut ve Gökhsn Alkan'ın rol aldığı Yasak Elma 84. son bölüm tek parça youtube üzerinden de izlenecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız'ın gelinlikli sahneleri olay olmuştu.

Yasak Elma son bölümde; Ender'in ve Yıldız'ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika'ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit'i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit'le evlilik hazırlıkları içindedir. Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız'ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

YASAK ELMA 84. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız'ın yanına gider. Ender başına gelenleri Yıldız'a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

Yasak Elma 84. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma son bölüm yasak elma 84. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.