Yasak Elma 82. bölüm full izle!

Yasak Elma 82. bölüm full izle! Yasak Elma 82. bölüm izle bağlantısı tek parça FOX TV'de. 26 Ekim Pazartesi akşamında Yasak Elma 82. bölüm tek parça FOX TV'den izlenebilecek.

Yasak Elma 82. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Şevval Sam ve Talat Bulut'un oynadığı Yasak Elma dizisinin 82. son bölümü 26 Ekim Pazartesi FOX PLAY'de yayınlanacak.

 Yasak Elma 82. son bölümde; Halit’in eski gücünü kazanması herkes tarafından sevinçle karşılanmış ve Argun ailesi eski düzenlerine dönmüştür. Halit’in amacı zor günlerinde ona çok destek olmuş olan Yıldız’ı geri kazanmak ve onunla yeniden evlenmektir. Ancak Yıldız’ın aklı Kerim yüzünden karışıktır ve ne yapacağını bilemez. Kısa zaman içinde doğru kararı vermesi gerekmektedir.

YASAK ELMA 82. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Yasak Elma 83. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Yasak Elma'nın 83. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.