Yasak Elma 6. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yasak Elma 6. sezon için geri sayım başladı. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma’nın yeni sezon başlangıç tarihi dizi severler tarafından yakından takip edilmektedir. Peki ama Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yasak Elma 6. sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Pazartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan sansasyonel ve entrika dolu sahneleriyle ön planda yer alan Yasak Elma dizisi zaman zaman final iddiaları ile de gündeme gelmektedir.

Yasak Elma 6. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Yasak Elma dizisinin 6. yeni sezonunun 19 Eylül Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında başlaması bekleniyor.

Yasak Elma 6. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yasak Elma’da son olarak kadroya iki yeni isim daha eklendi. Hikayenin heyecanını kaybetmemesi adına atılan yeni adımda Bahtiyar Memili’nin canlandırdığı Sedai karakterinin teyzesi olurken Adana’dan gelen teyze rolünde ise usta oyuncu Nalan Örgüt’ün yer alacağı kaydedildi.

Yasak Elma 6. yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Yasak Elma 5. Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Çağatay’ın Doğan’a yaptıklarından sonra Doğan gözünü karartır ve Çağatay’dan ebediyen kurtulmaya karar verir. Ne yazık ki, planı sandığı gibi gitmeyecek ve büyük bir felaketle sonuçlanacaktır.

Yasak Elma 6. yeni sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma yeni sezon yasak elma 6. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.