Yasak Elma 5. Sezonunda Ender ve Hasan Ali Şoku! Ayrılmaları Gündeme Geldi Hayranlar Çıldırdı

Yasak Elma 5. sezonu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 110. bölümle sezon finali yapan Yasak Elma dizisinin 5. yeni sezonunda bazı oyuncuların ayrılacağı iddiaları hayranları şaşkına uğrattı. Sezon finali öyle bir şekilde yapılmıştı ki birçok soru işareti de geride kalmıştı.

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin yer aldığı FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, sezon finali yapmasına rağmen bir türlü gündemden düşmüyor. Diziye yeni katılan ve ayrılan isimler kadar aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile de adından söz ettirmeyi başaran Yasak Elma 5. sezonunda bazı isimlerin gözden düştüğü ve artık olmayacağı iddia ediliyor.

110. bölümde ilginç bir sezon finali yapan Yasak Elma dizisinin 5. sezonunda yer almayacak oyuncuların da kesinleştiği iddiaları kulislerde bomba etkisi yarattı.

Yasak Elma 5. Sezonunda Ender ve Hasan Ali Şoku! Ayrılmaları Gündeme Geldi Hayranlar Çıldırdı

ENDER VE HASAN ALİ'DEN YASAK ELMA'YA VEDA

Son gelen bilgilere göre; Yasak Elma 5. sezonunda Hasan Ali Kuyucu karakterine can veren usta oyuncu Erdal Özyağcılar ile Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın olmayacağı iddiaları şok etkisi yaşanmasına neden oldu.

Sezon finalinde ana karakterlerden birisi olan Nesrin Cavadzade’nin ayrılışı ve hemen ardından da Cansu’nun ortadan kaybolması Yasak Elma finalini bile gündeme getirmişti. Ancak dizinin yapımcı firması tarafından henüz bu haberler doğrulanmazken daha önceden ayrılan isimler arasında Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir yer almıştı.

Yasak Elma 5. Sezonunda Ender ve Hasan Ali Şoku! Ayrılmaları Gündeme Geldi Hayranlar Çıldırdı - Resim : 2

YASAK ELMA 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma dizisi son gelen reytinglerle beraber büyük bir çıkışa geçerken aslında yeni sezon sinyallerini de vermişti. 10 Mayıs Pazartesi gününde 110. bölümle sezon finali yapan Yasak Elma dizisi 5. yeni sezonunun 2021 Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinden daha önce 2020 Ekim ayında Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve son olarak Buçe Buse Kahraman yapımdan ayrılmıştı.

 

Yasak Elma 5. Sezonunda Ender ve Hasan Ali Şoku! Ayrılmaları Gündeme Geldi Hayranlar Çıldırdı ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.