Yasak Elma neden yok, final mi yaptı? Yasak Elma 5. sezon ne zaman başlıyor?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma izleyenlerine veda etti. İlk 4 sezonunda fırtınalar estiren Yasak Elma dizisi sezon finali ile ekranlara ara verdi. İzleyenler de Yasak Elma neden yok, final mi yaptı sorusuna yanıt aradı.

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisi 4. sezonda 10 Mayıs Pazartesi akşamında 110. bölümle sezon finali yaptı. Uzun süre oyuncu kadrosunda yer alan ayrılıklarla gündeme gelen Yasak Elma’da son olarak veda eden isim Şahika karakteriyle Nesrin Cavadzade olmuş ve hayranlar bu duruma oldukça üzülmüştü.

YASAK ELMA FİNAL Mİ YAPTI?

Yasak Elma dizisi 110. bölümle 10 Mayıs Pazartesi akşamında izleyenlerine veda ederek sezon finali yaptı. Yasak Elma dizisinin 5. sezonunun 2021 yılının Eylül ayının sonlarında yine FOX TV ekranlarında yayınlanması beklenmekte.

Yasak Elma neden yok, final mi yaptı? Yasak Elma 5. sezon ne zaman başlıyor?

YASAK ELMA 5. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma 5. yeni sezonunun 2021 Eylül ayının sonlarında başlaması bekleniyor.

4 sezondur başarılı bir grafikle izleyici sayısını her gün arttırmaya devam eden Yasak Elma dizisi sezon finali yapıyor. Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin ayrılışının ardından izleyenler büyük bir şok yaşarken bu hafta da Ece Dizdar’ın Yasak Elma’ya Berk Oktay’ın sevgilisi olarak gireceği ortaya çıktı.

Ender ile Yılmaz, Hasan Ali’nin açığını yakalamak için el ele verip planlar yaparken, Hasan Ali de kesinlikle boş durmaz ve ilk hamlesini yapar. Ender, Kaya ile ilgili kararını verip hemen harekete geçer. Hasan Ali, Yıldız ve Ender’in yüzleşmesi beklenmedik bir felaketle yarım kalır.

Yasak Elma neden yok, final mi yaptı? Yasak Elma 5. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.