Yasak Elma 4. sezon ne zaman başlıyor?

Yasak Elma dizisi pandemi süreci ile çekimlere ara vermek zorunda kalmışltı. Hayranlarının merak ettiği soru ise Yasak Elma 4. sezon ne zaman başlıyor? Dizinin başrol oyuncuları dizinin yeni bölüm tarihini açıkladı.

Yasak Elma 4. sezon ne zaman başlayacak? Televizyonun sevilen dizisi Yasak Elma pandemi sürecinde çekimlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Yasak Elma en son 23 Mart günü 74. bölümü ile ekrana gelmişti. Pandemi sürecinin ortaya çıkmasıyla FOX TV Yasak Elma dizisinin final yaptığını açıklamıştı. Peki Yasak Elma oyuncuları çekime ne zaman geri dönücek?

Yasak Elma 4. sezon ne zaman başlayacak? Yasak elma yeni bölüm ne zaman?

YASAK ELMA 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yasak Elma'nın başrol oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam, Instagram'dan yaptıkları canlı yayında hayranlarının sorularını yanıtladılar.Yasak Elma'nın yeni bölümleriyle ilgili açıklama yapan Şevval Sam, dizinin 4.sezon çekimlerinin 25 Temmuz'da başlayacağını duyurdu. Şevval Sam, "Yasak Elma'nın 4. sezon çekimleri için 25 Temmuz'da sete çıkmayı planlıyoruz. Stoklu gitmek için çekimlere erken başlayacağız. Pandemi beklenmedik bir durum olduğu için stoksuz yakalandık. Elimizde bir kaç bölüm stok olsaydı sizi sezon sonuna kadar mahrum bırakmayacaktık. Diğer diziler gibi yeni sezonu ise Eylül ayında açmış oluruz" dedi.
Kaynak Yeniçağ: Yasak Elma 4. yeni sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? Şevval Sam ve Eda Ece çekim tarihini açıkladı.

Yasak Elma 4. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak yasak elma 4. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.