Yasak Elma 38. bölüm izle! Zeynep evlenecek mi?

Yasak Elma 38. bölüm izle! Yasak elma 25 Mart Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor.Beklenmedik olayların yaşanacağı bölümde Yıldız'ın "benim babam katil" sözleri damgasını vuruyor.Zeynep'in düğününden önce Alihan sevdiği kadına öpücükle veda ediyor.Yasak Elma'nın 38.bölümünü FOX TV sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.İşte Yasak Elma 38. bölüm izle! Zeynep evlenecek mi? Sorusunun cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Yasak Elma 38. bölüm izle! Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma 25 Mart Pazartesi akşamı izleyenlerin karşısına çıkıyor.Yeni bölümüne Zeynep'in düğünü ve Mustafa'nın İstanbul'a gelişi damga vuruyor.Alihan tüm çabalarına rağmen Zeynep'in Dündar ile evlenmesine engel olamıyor.Yıldız'ın babasının katil olduğunu söylediği sahneler ilgiyle takip ediliyor.Ender, Kaya sorununa çözüm bulmak için yeni planlarını devreye sokarken, Kaya'nın ise önlemleri hazırdır.Halit ile Alihan arasında geçen konuşmada emeklilik sinyalleri veriliyor.Yasak Elma'nın son bölümünü izleyemeyenler Fox TV resmi sitesi üzerinden bütün bölümlere ulaşacaklar.İşte Yasak Elma 38. bölüm izle! Zeynep evlenecek mi? Sorusunun cevapları haberimizde...

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yasak Elma yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.25 Mart Pazartesi günü 38.bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanacak Yasak Elma'da Mustafa'nın kızların yanına gelmesi damga vuruyor.Zeynep ile Dündar arasında evlilik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

YASAK ELMA 38.BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yıldız, Kemal'i devre dışı bıraktıktan sonra derin bir nefes alırken annesinin telefonuyla sarsılıyor. Alihan sevdiği kadına evlilik yolunda engel olamayınca ona sadece bir öpücük vermekle yetiniyor. Zeynep evlilik konusunda kararsızlık yaşarken onu beklenmedik bir yol beklemektedir.Yıldız'ın "benim babam katil" sözleri yeni bölüme damgasını vurmayaı başarıyor.Ender ise otel planının suya düşmesi sonrasında Kaya şokuyla yeniden sarsılıyor.

Yasak Elma 38. bölüm izle! Zeynep evlenecek mi?

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ

Ender bütün planlarının yolunda gitmesinin ardından Erim'i beklerken havaalanında görüğü manzara karşısında şok oluyor.Kaya'yı gören Ender'in "biz bittik" söylemi son bölüme damgasını vurmayı başarmıştı.Alihan ile Zeynep arasında yaşanan gerilim sonrasında Dündar ailesini alarak Halit'ten Zeynep'i istiyor.Mustafa'nın hapishaneden çıkması sonrasında yeni olaylar gelimeye başlıyor.Kemal beklenmedik plan sonrasında devre dışı kalarak şoka uğruyor.

 

Yasak Elma 38. bölüm izle! Zeynep evlenecek mi? ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.